• PRO TV
  • Motivul pentru care Mihaela Rădulescu a divorțat de primul soț, Bogdan Rădulescu

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu a divorțat de primul soț, Bogdan Rădulescu

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu a divorțat de primul soț, Bogdan Rădulescu

Bogdan Rădulescu s-a stins din viață la inceputul acestui an, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Iar acum, la câteva luni de la moartea sa, verișoara sa a vorbut despre chinul prin care a trecut acesta și motivul despărțirii dintre el și Mihaela Rădulescu.

Bogdan Rădulescu și Mihaela Rădulescu s-au căsătorit în 1989, când fosta prezentatoare TV avea 20 de ani. Cei doi au divorțat după doar doi ani de căsnicie, iar motivul ar fi fost infidelitatea Mihaelei, după cum a declarat verișoara lui Bogdan Rădulescu pentru click.ro.

"Era un bărbat foarte frumos. S-au cunoscut la facultate că și ea a făcut tot efs, dar în timpul căsniciei ea nu a fost fidelă și s-a terminat tot. S-au căsătorit pe 4 decembrie 1988 . Am fost la cununie deși aveam un bebeluș de o luna și jumătate. Petrecerea după cununie au făcut-o acasă".

În ciuda acestui lucru, cei doi au rămas în relații bune după despărțire, iar Mihaela a ales să-i păstreze numele de familie. După căsnicia cu vedeta de televiziune, Bogdan Rădulescu a mai fost căsătorit doar o dată cu o stewardesă, de care s-a despărțit după doar doi ani. În rest, a avut relații pasagere, petrecându-și ultimul an de viață singur.

"O iubea enorm. Era leșinat după ea. Chiar și după ce s-au despărțit au mai vorbit. Însă după Revoluție,  când a devenit mai cunoscută, a renunțat să mai vorbească cu noi. Probabil era mai ocupată..nu știu ce să zic", a mai spus aceasta.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni