• PRO TV
  • Dana Roba a făcut public mesajul trimis de soțul ei înainte de atacul infam: „A vrut să se asigure că dorm”

Dana Roba a făcut public mesajul trimis de soțul ei înainte de atacul infam: „A vrut să se asigure că dorm”

Dana Roba a făcut public mesajul trimis de soțul ei înainte de atacul infam: „A vrut să se asigure că dorm”

Noi detalii cutremurătoare despre drama Danei Roba ies la iveală. Make-up artista a făcut publică dovada că soțul ei a premeditat atacul nemilos care era să-i curme viața.

 

Dana Roba, atacată cu ciocanul. Dovada premeditării

Dana Roba spune că Daniel Balaciu a plănuit să-i curme viața, iar în data de 5 iunie a atacat-o cu un ciocan. Rănile provocate la nivelul capului erau să-i fie fatale. Specialista în machiaj a dezvăluit mesajul pe care soțul ei i l-a trimis cu cinci ore înainte de a se năpusti asupra ei cu un ciocan.

Cu o zi înainte de atac, bărbatul fusese la biserică, unde asistase la slujba de duminică. Slujba fusese transmisă live, pe Facebook, iar el făcuse un print screen la video, în momentul în care preotul rostea următoarele cuvinte:

Să ne duci în veșnicii, unde să ne bucurăm, cu Tine o veșnicie”.

La ora 00:57, bărbatul i-a trimis un „Te iubesc” pe telefon, însă, susține Dana Roba, altul era scopul SMS-ului.

Înainte cu 5 ore de macabru (sic!), fostul soț a vrut să se asigure că dorm. Mi-a trimis acest mesaj să vadă dacă răspund sau nu, eu dormeam adânc. A premeditat și s-a asigurat că voi pleca în veșnicii”, a scris Dana Roba la story.


Eu nu am văzut acest mesaj până acum câteva zile, pentru că în dimineața de la 5 iunie (sic!) a intrat cu ciocanul și mi-a dat foarte multe ciocane în cap, apoi m-a lăsat în balta de sânge câteva ore. Acest eveniment s-a produs de față cu copiii”, a adăugat Dana Roba.

Dana Roba, imagini înfiorătoare după atac

Femeia și-a făcut curaj și a publicat câteva imagini în care se văd urmele terifiante ale atacului. Dana Roba era desfigurată când au sosit salvatorii de la Ambulanță.

Spre uimirea lui, când s-a întors eram vie, și l-am implorat să cheme ambulanța că nu mai pot și mă simt foarte slăbită. Îl auzeam cum țipa la telefon și era foarte supărat că încă nu am murit”, a dezvăluit Dana Roba. 

Daniel Balaciu se află la închisoare, de unde i-a trimis soției sale un mesaj. Propunerea lui a lăsat-o fără replică.

În ciuda dramei prin care a trecut, Dana Roba a fost criticată în mediul online pentru că face apel la mila oamenilor pentru a fi ajutată cu bani. Din cauza rănilor suferite, Dana Roba nu și-a putut exercita meseria o vreme. În prezent, ea face fizioterapie și kinetoterapie pentru a-și putea folosi membrele rănite.
 

Fotografii: @danielarobamakeupartist 

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni