• PRO TV
  • STB, program diferit pentru concertul Depeche Mode. Șapte linii vor circula cu program prelungit

STB, program diferit pentru concertul Depeche Mode. Șapte linii vor circula cu program prelungit

STB, program diferit pentru concertul Depeche Mode. Șapte linii vor circula cu program prelungit

STB va avea un program diferit cu ocazia concertului Depeche Mode, ce are loc astăzi, 26 iulie. Anunțul a fost dat de Asociația de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Șapte linii STB vor avea un program prelungit pentru a asigura bucureștenilor accesul la cocnertul Depeche Mode, ce vă avea loc la Arena Națională. Liniile de transport care au suferit modificări sunt: 40, 55, 86, 90, 102, 104, 335.

Liniile vor să funcționeze cu un program de circulație prelungit până la ora 00.30, în seara zilei de miercuri, 26.07.2023, pentru a asigura transportul spectatorilor care participă la concertul trupei Depeche Mode organizat pe Arena Națională, a anunțat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Potrivit TBI, liniile de transport menționate mai sus vor circula la intervale de 10-15 minute, în timp ce liniile de noapte N1 și N10 vor circula până la roă 00:30, la un interval de 15 minute.
 

Program și regulament acces concert Depeche Mode

Accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu și Bulevardul  Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete: 
 
·  posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest și Tribuna Oficială vor avea acces în locație pe la intrarea din Strada Maior Coravu;
 
·  posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;
 
·  posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est și Peluza Sud vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Basarabia. 


Sursă foto: Facebook TPBI

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni