• PRO TV
  • Simona Halep iubește din nou?! Detaliul care a dat-o de gol

Simona Halep iubește din nou?! Detaliul care a dat-o de gol

Simona Halep iubește din nou?! Detaliul care a dat-o de gol

Simona Halep a lăsat să iasă la iveală un detaliu pe care toată lumea îl aștepta. Tenismena iubește din nou?!

La aproape un an de la divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep dă semne că și-a refăcut viața și iubește din nou. Tenismena, care acum se află în plin scandal, după ce a fost acuzată de dopaj, a făcut public un detaliu neașteptat.

Simona Halep are un admirator secret?

În ultimul an, Simona Halep s-a confruntat cu o mulțime de probleme. După divorțul de Toni Iuruc, sportiva a fost acuzată de dopaj. Cu toate că se află în plin proces, se pare că soarele a ieșit și pe strada tenismenei, asta după ce a dat semne că iubește din nou. 
În urmă cu puțin timp, Simona Halep a publicat o imagine realizată de pe scaunul șoferului, din care se poate observa un buchet imens de trandafiri albi, semn că cineva o apreciază și o răsfață pe sportiva noastră. Fanii au rămas pur impresionați după ce au văzut imaginea și se întreabă dacă sportiva și-a refăcut viața.

În septembrie 2022, Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț, la un notar din Capitală.Cei doi s-au căsătorit civil în sepetrmbie 2021. Cununia religioasă era programată și ea pentru luna noiembrie a anului 2022, însă au decis să meargă pe drumuri diferite. Motivul divorțului nu a fost făcut public nici până în prezent de cei doi.

Halep a ocupat prima poziție în clasamentul mondial WTA de două ori, mai exact între anii 2017 și 2019. Aceasta a ocupat poziția timp de 64 de săptămâni, fiind din acest punct de vedere a zecea din istoria tenisului în clasamentul longevității că lider al circuitului. În prezent, Simona Halep se află pe locul 9 mondial.
 
Aceasta a mai câștigat turneele de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019), pierzând anterior alte trei finale: două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018).

Sursă foto: Instagram Simona Halep

VEZI ȘI VIDEO


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni