• PRO TV
  • George Burcea, focusat pe activități alături de fiice, după despărțirea de Viviana Sposub 

George Burcea, focusat pe activități alături de fiice, după despărțirea de Viviana Sposub 

George Burcea, focusat pe activități alături de fiice, după despărțirea de Viviana Sposub 

După despărțirea de Viviana Sposub, George Burcea și-a dedicat cât mai mult din timpul liber fiicelor sale! 

Actorul are două fetițe din căsnicia anterioară cu Andreea Bălan, iar acum se pare că le acordă mai mult timp ca niciodată. Întâi le-a dus în vacanță în mijlocul naturii, în județul Prahova, iar acum se pare că se bucură alaturi de acestea de momente aparent banale, dar care în realitate, în perspectiva timpului, sunt de neuitat. Astfel, cel mai recent Instastory al lui George Burcea prezintă o fotografie în care ficele sale se joacă la niște surse de apă sau o poză în dreptul căreia scrie " Clara și Pisi, din nou împreună."

Vezi Galeria Foto 

Se pare că fetele îl însoțesc unde se poate, după cum chiar el spune într-un Instastory în care povestește că se vede cu niște prieteni, dar e alături  de fiicele pe care le servește cu limonadă.  Fotografiile de pe Instagram sunt cât se poate de vesele și de colorate și le prezintă pe fetițe foarte fericite. 

Vezi Galeria Foto 


Viviana Sposub și George Burcea au pus punct relației de trei ani dintre ei doi. Viviana chiar a scris pe contul de Instagram:
 
„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate.”

FOTO: INSTAGRAM GEORGE BURCEA 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni