• PRO TV
  • Încălțările cu care Maluma și-a oripilat fanii: „Sfârșitul lumii e aproape..Arhanghelul Gabriel sună din trâmbiță”

Încălțările cu care Maluma și-a oripilat fanii: „Sfârșitul lumii e aproape..Arhanghelul Gabriel sună din trâmbiță”

Încălțările cu care Maluma și-a oripilat fanii: „Sfârșitul lumii e aproape..Arhanghelul Gabriel sună din trâmbiță”

Maluma a ajuns de râsul internetului după ce s-a afișat cu celebrele Big Red Boots, doar că-n varianta galbenă. Cizmele fac parte din noua colecție a brandului MSCHF (un colectiv de artă cu sediul în Brooklyn) în colaborare cu Paris Hilton.

Big Red Boots au creat isterie pe rețelele de socializare când au fost lansate. S-a întâmplat în luna februarie a acestui an, iar stocul a fost epuizat rapid. O pereche costa 350 de dolari, iar după ce au fost sold out, cizmele gigantice au ajuns să se vândă și cu 1.200 de dolari. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SNKREMPIRE Sneaker Website (@snkrempire)

Acum, brandul MSCHF a lansat varianta pe galben a "cizmelor de desene animate pentru o lume 3D cool". Primul care le-a testat a fost Maluma, care a și postat mai multe imagini în care era încălțat cu cizmele uriașe de cauciuc. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)

Internauții n-au fost deloc încântați și s-au întrecut în comentarii ironice. „Cine te-a plătit să te încalți așa? Ești ridicol!”, „Biblia spune că vor veni lucruri mai rele!”, „Nu aș da niciun un cent pe încălțările astea urâte”, „Ce modă urâtă și ridicolă!”, „Nu știu cum să o zic într-un mod respectuos, dar este important să găsim un echilibru între originalitate în modă și bun gust”, „Dacă nici Maluma nu arată bine în astea... imaginează-ți în cazul nostru”, „Sfârșitul lumii e aproape… Arhanghelul Gabriel sună din trâmbiță”, „Nici măcar Kardashian nu ar îndrăzni atât de mult!”, i-au scris unii dintre urmăritori. 

Fotografii: Instagram Maluma

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni