• PRO TV
  • Primele imagini de la Vocea României! Cum s-au lăsat filmați Theo Rose și Horia Brenciu

Primele imagini de la Vocea României! Cum s-au lăsat filmați Theo Rose și Horia Brenciu

Primele imagini de la Vocea României! Cum s-au lăsat filmați Theo Rose și Horia Brenciu

Au început deja filmările pentru cel mai așteptat show, în care doar talentul contează: Vocea României! Antrenorii se află aproape zilnic pe platourile de filmare și sunt pregătiți să descopere noi tineri talentați care să dovedească faptul că pot deveni următorii idoli ai noii generații. 

Filmările pentru cel de-al 11-lea sezon Vocea României au început. Antrenorii s-au așezat deja în scaune și sunt gata să asculte vocile care vor face scena să vibreze și care vor transmite emoție până dincolo de ecrane. Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt pregătiți să descopere cel mai bun glas al României.

Înainte ca emisiunea să fie difuzată la PRO TV și pe VOYO, Theo Rose și Horia Brenciu au publicat primele imagini de la filmări! (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS PRIMELE IMAGINI DE LA VOCEA ROMÂNIEI). Din videoclipurile care deja s-au viralizat pe rețelele de socializare se poate observa cum cei doi artiști au legat o prietenie strâsă, fapt care dovedește că și în mediul profesional se ghidează după aceleași valori și principii. 

Într-unul dintre videoclipurile postate de Horia Brenciu pe Instagram, Theo Rose este surprinsă purtând un costum roz, care îi scoate în evidență silueta de invidiat. În momentul în care colegul ei a văzut-o, nu s-a putut abține și a comparat-o pe vedetă cu o păpușă Barbie.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)


„Barbie și Ken”, noua producție autohtonă! Din septembrie, numai pe Pro TV!”, a scris Horia Brenciu în dreptul videoclipului. 

Mai mult decât atât, în cursul zilei de marți, 25 iulie 2023, Horia Brenciu a postat un nou videoclip cu colega sa de scaun, în care le mulțumește partenerilor pentru că au rămas acasă cu copiii în timp ce ei filmează pentru blind-urile de la Vocea României:


„Când filmam, suntem încrezători și avem mereu puterea sa zâmbim și să ne luptăm pentru cele mai bune voci, pentru ca acasa, iubitul Teodorei și soția mea au grija de copiii noștri! Le mulțumim și ii iubim!”, a spus Horia Brenciu. 

Sursă foto: Horia Brenciu/Instagram, Theo Rose/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni