• PRO TV
  • Ce a răspuns Speak când a fost întrebat daca ar înșela-o pe Ștefania: "Adu-mi cea mai frumoasă femeie dezbrăcată"

Ce a răspuns Speak când a fost întrebat daca ar înșela-o pe Ștefania: "Adu-mi cea mai frumoasă femeie dezbrăcată"

Ce a răspuns Speak când a fost întrebat daca ar înșela-o pe Ștefania: "Adu-mi cea mai frumoasă femeie dezbrăcată"

Speak și Stefania sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Cei doi sunt împreună din 2017 și la cum merge lucrurile între ei, cu siguranță relația lor va fi una de lunga durata. Întrebat în timpul unui podcast dacă ar înșela-o pe Ștefania, Speak a oferit un răspuns care ar mulțumi orice femeie. Iată ce a răspuns artistul!

Recent, Speak s-a implicat într-un proiect alături de Florin Riștei, în care comentează o emisiune din România, unde mai multe cupluri merg pe o insulă cu ispite pentru a-și testa iubirea. Cei doi comentează comportamentul concurenților din fiecare episod și împart idei cu urmăritorii. Însă, uneori, cântăreții oferă și detalii din viața lor personală, în special din relația cu Stefania în cazul lui Speak și relația cu Naomi în cazul lui Ristei.

Astfel, într-unul din episoade, Florin Ristei a adus în discuție fidelitatea în relații și l-a întrebat pe Speak daca ar putea rezista 21 de zile pe o insulă, fără a călca strâmb, așa cum sunt testați și concurenții din reality show-ul pe care îl comentează cei doi. Fără a sta prea mult pe gânduri, Speak a oferit un răspuns care demonstrează cât de loial este față de partenera lui și cât de serioasă este relația dintre ei doi:

„Pe noi nu ne-ar alege. Dar dacă aș putea eu să nu calc strâmb? Oricând. Adu-mi mie cea mai frumoasă femeie din lumea asta, dezbrăcată, aici, nu se întâmplă nimic. Că nu mai e despre asta. Gata, le-am făcut pe toate!”, a răspuns acesta.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni