• PRO TV
  • Jador și Georgiana Lobonț, surprinși împreună, târziu în noapte. Cum a reacționat Rareș Ciciovan

Jador și Georgiana Lobonț, surprinși împreună, târziu în noapte. Cum a reacționat Rareș Ciciovan

Jador și Georgiana Lobonț, surprinși împreună, târziu în noapte. Cum a reacționat Rareș Ciciovan

Jador și Georgiana Lobonț s-au filmat împreună, târziu în noapte.

Jador și Georgiana Lobonț au fost surprinși împreună. Cum a reacționat Rareș Ciciovan

Georgiana Lobonț și Jador se numără printre cei mai apreciați artiști din România. Recent, cei doi au apărut împreună pe rețelele de socializare, semn că lucrează la un nou proiect împreună. De asemenea, Culiță Sterp a fost și el prezent, semn că urmează o colaborare de zile mari.
Cei trei au filmat până târziu în noapte, Georgiana a postat un video în care apare alături de Jador. Pentru că au muncit mult și oboseala se resimțea, dar mai ales că erau înfometați, iar artista este însărcinată și trebuie să se hrănească foarte bine, Jador s-a oferit să meargă să cumpere de mâncare. Deși părea totul simplu, artistul a trecut printr-o serie de peripeții, în primă fază, nu a fost lăsat să intre în restaurant iar,  mai apoi, a făcut pană la mașină, i-a povestit artistul colegei sale.
Rareș Ciciovan a asistat la întreaga discuție și a reacționat.

„Georgiana Lobonț: Am terminat videoclipul și e 1 noaptea și Jador ne-a adus să mâncam, ca ne-a fost foarte foame.Jador: La(...) nu ne-a primit, am făcut și pană...

Rares Ciciovan: Vai de capul tău!

Georgiana Lobonț: Ce pofte avem! Ați făcut pană?!”, a fost dialogul pe care l-au purtat cei trei în filmulețul postat pe Instagram.

Jador, atent la poftele Georgianei Lobonț

În urmă cu câteva săptămâni, Georgiana Lobonț a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil, mare bucurie în familia artistei. Ieri, artista a filmat un nou clip alături de Jador și de Culiță Sterp, iar filmările s-au întins până târziu în noapte, așadar, Jador s-a oferit să meargă să cumpere mâncare pentru întreaga echipă, dar, totodată, să-i facă poftele de gravidă Georgianei.
 
„I-am făcut pofta la graviduță”, a scris Jador pe pagina lui de Instagram. 

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni