• PRO TV
  • Cu ce se ocupă Alexandra Porkolab după participarea la Survivor 2023. „Mă izbește o bucurie imensă”

Cu ce se ocupă Alexandra Porkolab după participarea la Survivor 2023. „Mă izbește o bucurie imensă”

Cu ce se ocupă Alexandra Porkolab după participarea la Survivor 2023. „Mă izbește o bucurie imensă”

Alexandra Porkolab a participat la Survivor 2023, în echipa Războinicilor. Ea a ajuns destul de departe în competiție. A câștigat de 3 ori colanul de imunitate personală, arătând că este o adevărată luptătoare. După ce s-a întors acasă, la Brașov, Alexandra a fost nedespărțită de fetița ei. 

În lunile care au urmat după Survivor, Alexandra Porkolab s-a relaxat, a fost în vacanță cu fetița ei și s-a întâlnit cu foștii colegi din concurs. Ea a rămas în relații foarte bune cu Alina Radi și cu Dan Ursa. Cei trei au petrecut recent la ziua de naștere a lui Dario, băiatul Alinei Radi, care a împlinit 8 ani. Foștii concurenți au postat imagini de la eveniment. În alte fotografii, Alexandra apare într-o rochie albă, elegantă, la un restaurant din Timișoara, alături de Alina Radi

 (VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)




Alexandra este pasionată de munte, iar când a revenit la Brașov a făcut drumeții alături de fiica ei, în vârstă de 5 ani. De asemenea, cele două s-au bucurat și de câteva zile de odihnă la mare. Se pare că Alexandra trăiește o perioadă foarte frumoasă în viața ei, după experiența de la Survivor: 

„Am așa momente în care ma gândesc la mine și la viața mea. Analizez totul în cel mai mic detaliu și mă izbește o bucurie imensă si o energie de nedescris când îmi dau seama că nu am rate la bancă”, a scris ea pe pagina de socializare. 

Alexandra dă de înțeles că se descurcă destul de bine, din punct de vedere financiar. După revenirea acasă, ea și-a reluat activitatea în orașul natal, Brașov. Lucrează ca Manager Marketing și Vânzări pentru Convest Medical, dar este și Director Asociat pentru Biossan Brașov, un laborator de analize medicale. Motto-ul după care se ghidează în viață este ”Într-o lume în care poți fi orice, fii un om bun”, potrivit brasov.net. 







Sursă foto: Instagram/ Alexandra Porkolab, Alina Radi, Dan Ursa
Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni