• PRO TV
  • VIDEO Smiley, reacție savuroasă când a auzit cum sună vocea lui modificată cu ajutorul inteligenței artificiale

VIDEO Smiley, reacție savuroasă când a auzit cum sună vocea lui modificată cu ajutorul inteligenței artificiale

VIDEO Smiley, reacție savuroasă când a auzit cum sună vocea lui modificată cu ajutorul inteligenței artificiale

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară! Antrenorul de la Vocea României a câștigat admirația publicului larg atât datorită personalității sale, cât și grație talentului vocal. Chiar dacă vocea îi permite să cânte aproape orice gen muzical, de-a lungul anilor cântărețul a refuzat să lanseze sau să aibă colaborări muzicale din sfera manelelor.  

Au început filmările de la Vocea României, iar odată cu ele antrenorii emisiunii s-au reîntâlnit! Toamna aceasta, distracția, talentul și energia pozitivă vor fi duse la alt nivel, după ce Horia Brenciu s-a alăturat formatului, împărțind scaunul cu Theo Rose. Cei doi au legat rapid o prietenie strânsă, iar pe rețelele de socializare s-au viralizat rapid imagini cu aceștia, de la filmările emisiunii. 

Anul trecut însă, Theo Rose a împărțit același scaun cu Smiley, antrenorul deja consacrat de la Vocea României. Aceștia au avut o energie extrem de bună împreună și s-au distrat învățând concurenții să își ducă talentul la un alt nivel! Chiar dacă acum nu mai formează o echipă, cei doi au rămas extrem de apropiați și se afișează constant împreună pe rețelele de socializare.

Recent, pe TiKTok s-a viralizat un videoclip în care vocea lui Smiley este modificată cu ajutorul inteligenței artificiale, fiind pusă pe maneaua lui Iuly Neamtu, „Țigancă de București”. Este deja cunoscut faptul că artistul de la Vocea României refuză să cânte acest gen muzical, motiv pentru care fanii au fost intrigați de această variantă a piesei, concepută prin A.I. Imediat cum Theo Rose a ascultat melodia, aceasta i-a arătat lui Smiley rezultatul:

@theorose Nu-i asa ca suna misto????? @Smiley ♬ original sound - Robert

Deși videoclipul pe care Theo Rose l-a postat nu are sunet, se poate observa din expresivitatea lui Smiley că acest tip de inovație l-a uimit complet!

Sursă foto: Theo Rose/Instagram, Smiley/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni