• PRO TV
  • Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat copilul în mare secret. Tatăl artistei a făcut primele declarații

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat copilul în mare secret. Tatăl artistei a făcut primele declarații

Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat copilul în mare secret. Tatăl artistei a făcut primele declarații

Theo Rose și Anghel Damian l-au botezat pe micuțul Sasha. Care este motivul pentru care s-au grăbit sa-l creștineze?

Tatăl lui Theo Rose a făcut primele declarații despre botezul nepotului său

La o luna de când l-a adus pe lume pe Sasha Ioan, Theo Rose s-a decis sa-și boteze fiul. Marele eveniment a avut loc sâmbătă, în mare secret. Petrecerea de botez a fost una restrânsă, fiind prezenți membrii familie și prietenii apropiați.
Theo Rose și Anghel Damian nu au făcut declarații despre minunatul eveniment care a avut loc în familia lor, însă tatăl artistei, Ioan Diaconu a făcut primele declarații.
“A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat.
Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut.
Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a declarat tatăl lui Theo Rose, potrivit playtech.

Toată lumea se întreabă de ce  Theo și Anghel s-au grăbit să-l boteze pe Sasha. Din primele declarații ale tatălui lui Theo Rose, se pare că botezul a fost făcut la insistențele celor două bunici. Nașa a fost sora artistei, Raluca. Se pare că Theo nu a cântat la petrecerea de botez a fiului său.
 
”Nu neapărat de chestia asta, dar așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn.
Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a mai spus tatăl artistei.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni