• PRO TV
  • Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu fața lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu fața lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu fața lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România. Aceasta a câștigat admirația publicului în urmă cu mulți ani, atunci când s-a afirmat în industria sportului, fiind impresara a mulți fotbaliști celebri. 

Anamaria Prodan, cunoscuta impresară și personalitate din lumea fotbalului, a luat o decizie radicală, surprinzând pe toată lumea. După o perioadă de speculații și zvonuri, Anamaria a făcut pasul și și-a acoperit tatuajul cu chipul fostului său soț, Laurențiu Reghecampf. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CU CE A ÎNLOCUIT TATUAJUL)

Această schimbare semnificativă a venit la aproape doi ani de la despărțirea celor doi, iar fanii au fost uimiți să vadă că vedeta a luat această decizie curajoasă. Cu un mesaj plin de încredere și mândrie, Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare imaginea cu noul său tatuaj.

„Eu sunt Anamaria Prodan și sunt mândră de copiii mei absolut superbi”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii postate.

Această schimbare a stârnit interesul fanilor, iar reacțiile au fost variate. Mulți dintre ei au apreciat curajul Anamariai de a-și exprima individualitatea și de a lua astfel o decizie atât de personală și simbolică. Pe de altă parte, unii au exprimat tristețe și nostalgie față de tatuajul anterior, care reprezenta o perioadă importantă din viața ei alături de Reghecampf.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni