• PRO TV
  • Scena de amor din 'Oppenheimer' care a scandalizat o țară întreagă. ”Cei implicați trebuie pedepsiți sever”

Scena de amor din 'Oppenheimer' care a scandalizat o țară întreagă. ”Cei implicați trebuie pedepsiți sever”

Scena de amor din 'Oppenheimer' care a scandalizat o țară întreagă. ”Cei implicați trebuie pedepsiți sever”

Filmul "Oppenheimer", despre părintele bombei atomice, a stârnit un scandal imens pe rețelele de socializare din India, din cauza unei scene intime în care se citește dintr-o cartea sfântă. 

În scena de amor care a scandalizat o țară întreagă, personajul lui Cillian Murphy recită un vers din Bhagwad Gita, considerată cea mai sacră dintre scripturile hinduse, chiar în timpul unui act sexual.

Pelicula, care a fost lansat cu mare fast în India, poate fi urmărit inclusiv de minorii de 12 ani, cu acordul părinților.

„Trebuie investigat... de urgenţă, iar cei implicaţi trebuie pedepsiţi sever”, este apelul reprezentanților organizaţiei naţionaliste „Save Culture Save India Foundation”, relatează Reuters.

Acuzațiile aduse la adresa filmului de către fondatorul organizaţiei, oficialul guvernamental Uday Mahurkar, au fost redistribuite pe Twitter de peste 3.600 de ori. Universal Pictures India, filiala locală a producătorilor filmului, nu a făcut deocamdată nicio declarație pe această temă.

Filmul, regizat de Christopher Nolan, a vândut încasări la box office de 7,33 milioane de dolari, de vineri, când a fost lansat în cinematografele din India.

Foto: Profimediaimages.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni