• PRO TV
  • Motivul pentru care Johnny Depp și-ar fi pierdut cunoștința la Budapesta. Postarea virală care i-a dezamăgit pe fani

Motivul pentru care Johnny Depp și-ar fi pierdut cunoștința la Budapesta. Postarea virală care i-a dezamăgit pe fani

Motivul pentru care Johnny Depp și-ar fi pierdut cunoștința la Budapesta. Postarea virală care i-a dezamăgit pe fani

În ultima vreme, două concerte în care urma să apară Johnny Depp, alături de membrii trupei Hollywood Vampires, au fost anulate cu puțin timp înainte de ora de începere.

Spre surpriza fanilor, atât concertul din  Budapesta cât și cel din Slovacia au fost anulate în ultima clipă. Săptămâna trecută, Depp trebuie să cânte alături de Hollywood Vampires, ceea ce nu s-a mai întâmplat din cauza unor ”circumstanțe neprevăzute”.

 

O fotografie care a devenit virală pe Twitter oferă o posibilă explicație pentru faptul că artistul ar fi fost găsit inconștient în camera de hotel: consumul exagerat de alcool. Aparent, Depp ar fi fost surprins consumând băuturi alcoolice cu doar o oră înainte să intre pe scenă. 

Trupa a anunțat anularea spectacolului prin intermediul unei postări pe Instagram: ”Din cauza unor circumstanțe neprevăzute, The Vampires vor anula show-ul din această seară de la Budapeste. Valoarea tuturor biletelor (acces general și VIP, inclusic Meet & Greet) va fi complet restituită. Ne pare sincer rău”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni