• PRO TV
  • Rar vezi o vedetă de la Hollywood în așa ipostază! Eva Longoria a dansat pe mese la o gală mondenă

Rar vezi o vedetă de la Hollywood în așa ipostază! Eva Longoria a dansat pe mese la o gală mondenă

Rar vezi o vedetă de la Hollywood în așa ipostază! Eva Longoria a dansat pe mese la o gală mondenă

Eva Longoria a fost în centrul atenției la petrecerea care a precedat The Global Gift Gala din Marbella, Spania. Actrița celebră pentru rolul din „Neveste disperate” a uimit audiența după ce și-a făcut apariția într-o rochie de un alb imaculat, mulată pe corp și cu decupaje sexy. 

Are 48 de ani și măsoară doar 1,55 m, dar Eva Longoria emană sex-appeal prin toți porii. Vedeta a întors toate privirile pe covorul roșu de la The Global Gift Gala, eveniment care a avut loc în weekend la Marbella. 

Eva Longoria s-a dezlănțuit la petrecerea de bun-venit, organizată la restaurantul Mamzel. Actrița a postat la InstaStories mai multe filmulețe de la eveniment, acolo unde s-a distrat alături soțul ei, afaceristul Jose Baston. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)


La un moment dat, Eva a început să danseze și să fluture steagul Mexicului. Actrița și-a aruncat sandalele, și-a prins părul în coadă și s-a urcat pe una dintre mese, acolo unde a continuat dansul cu o sticlă de tequila în mână. Invitații și-au scos telefoanele, au filmat momentul și au fredonat melodiile alături de Eva Longoria. 

„Știi că e o seară grozavă atunci când sandalele tale aterizează în iarbă”, a scris Eva în dreptul unui filmuleț. Într-una  dintre imaginile postate la Stories, Eva apare dansând și alături de Lara Fabian. 

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images/ capturi Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni