• PRO TV
  • Brigitte Macron, printre vedetele care au participat la înmormântarea artistei Jane Birkin. Cum a apărut Prima Doamnă

Brigitte Macron, printre vedetele care au participat la înmormântarea artistei Jane Birkin. Cum a apărut Prima Doamnă

Brigitte Macron, printre vedetele care au participat la înmormântarea artistei Jane Birkin. Cum a apărut Prima Doamnă

Brigitte Macron și Vanessa Paradis s-au numărat printre celebritățile care au participat la înmormântarea legendarei Jane Birkin, răpusă de cancer la vârsta de 76 de ani.

Alături de Prima Doamnă a Franței s-au aflat fiicele lui Jane Birkin, Charlotte Gainsbourg (51 de ani) și Lou Doillon (40 de ani). Copiii lui Charlotte au fost surprinși de fotografi în ipostaze emoționante, în timp ce pe străzile Parisului se auzeau piese interpretate de bunica lor.

Cântăreața Etienne Daho a rostit un elogiu emoționant, remarcând faptul că acum Jane Birkin se reunește cu fostul ei iubit, Serge Gainsbourg, răposata fiică Kate Berry, dar și cu ”părinții, prietenii și cățeii ei”.

Etienne Daho a adăugat că multă lume ar fi dorit să fie în locul cântăreței, care a fost sursă de inspirație pentru gențile Hermes Birkin, și a lăudat-o pentru ”umorul britanic macabru”.

La rândul ei, Charlotte s-a înecat în lacrimi când a spus ”acum sunt orfană”, iar Lou, care are un tată diferit, i-a mulțumit mamei ei pentru ”că nu a fost niciodată banală”.

Foto: Profimediaimages.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni