• PRO TV
  • Cristina Joia de la Visuri la cheie, apariție încântătoare la plajă, în Marbella

Cristina Joia de la Visuri la cheie, apariție încântătoare la plajă, în Marbella

Cristina Joia de la Visuri la cheie, apariție încântătoare la plajă, în Marbella

Cristina Joia și echipa „Visuri la cheie” filmează de zor la noul sezon al emisiunii. Până la debutul sezonului 10 „Visuri la cheie”, designerul de interioare a luat o pauză de relaxare, la mare.

Sezonul 10 Visuri la cheie va fi bogat în emoții și renovări spectaculoase, motiv pentru Cristina Joia să-și încarce bateriile în această vacanță de vară fierbinte. Designerul de interioare al emisiunii le-a arătat admiratorilor săi o parte din frumusețile plajelor din Marbella, loc în care se relaxează între filmări.

Pentru vacanța spaniolă, Cristina Joia a lăsat deoparte paleta de culori și casca de protecție folosită pe șantier și a pus costumul de baie, ipostază în care se afișează rar pe rețelele sociale. Concluzia: o prinde bine albul.


Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Recent, Cristina Joia a dat detalii din culisele filmărilor sezonului 10 Visuri la cheie, în cadrul emisiunii Vorbește lumea

Este al zecelea sezon Visuri la cheie și al șaselea pentru mine. Este un sezon aniversar și mi se pare absolut minunat. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care se uită la noi, pentru că datorită lor emisiunea asta continuă. Dacă nu am avea public și emoția publicului de acasă, noi nu am putea să facem ceea ce facem”, a spus designerul Cristina Joia

Prima zi de filmare pentru noul sezon a fost în martie, iar Dragoș Bucur ne-a dezvăluit câteva impresii:

Mi-a lipsit foarte mult să-l tachinez pe Alex (Gavrilescu – n. red.), să mă văd cu fetele, să facem planuri, să renovăm case. E o emisiune care surprinde pe toată lumea, inclusiv pe noi. Asta este calitatea principală a acestei emisiuni, că nu știi niciodată peste ce dai. Și aici mă refer la povești deosebite, oameni care pot inspira, oameni curajoși”, ne-a spus prezentatorul emisiunii.

Fotografii: @joiacristina/PRO TV

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni