• PRO TV
  • Asemănarea incredibilă dintre Claudia Puican și soacra ei. Toată lumea a crezut că sunt surori

Asemănarea incredibilă dintre Claudia Puican și soacra ei. Toată lumea a crezut că sunt surori

Asemănarea incredibilă dintre Claudia Puican și soacra ei. Toată lumea a crezut că sunt surori

Claudia Puican le-a arătat internauților cât de mult seamănă cu mama lui Armin Nicoară. Toată lumea a crezut, inițial, că cele două sunt surori.

Armin Nicoară a organizat o vacanță la Istanbul alături de mama sa și de Claudia Puican. Ieșite în oraș să ia masa, Claudia Puican și soacra sa s-au fotografiat în timp ce ciocneau un pahar de șampanie, la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Turcia. Din imagine se poate observa că cele două sunt într-o locație superbă, iar pe masă se pot vedea înșirate o multitudine de feluri de mâncare.

Claudia Puican a ținut să posteze fotografia cu soacra sa, iar internauții au observat imediat cât de bine arată mama lui Armin Nicoară, aceasta fiind o prezență extrem de discretă. Urmăritorii nu au putut trece cu vederea peste încă un detaliu, mai exact asemănarea dintre Claudia Puican și mama soțului ei. (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ SOACRA CLAUDIEI PUICAN)

„Vă salutăm pe toți! Am făcut o mică plimbare la Istanbul alături de soacra mea!”, a scris Caludia Puican în mediul online.

Urmăritorii au rămas surprinși să vadă cât de tânără și frumoasă este soacra Claudiei Puican. Dacă unii dintre ei au crezut, inițial, că sunt surori, alții au menționat chiar că Armina Nicoară arată mai bine decât nora sa.
 
„Semănați ca mamă-fiică! Minunate!!”, „Ce frumos, soacra cu nora! Rar mai vezi așa ceva! Vacanța plăcută!”, „Frumusețelor vă ador (am crezut că e sora ta ce tânără și frumoasă e... vă îmbrățișez cu drag!”, „Mai frumoasa e soacra decât nora!”, sunt doar câteva dintre comentariile venite din partea fanilor.

Sursă foto: Instagram Claudia Puican

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni