• PRO TV
  • Meghan Markle, protagonista unor scene intime în filmul derivat din seria-cult Beverly Hills 90210

Meghan Markle, protagonista unor scene intime în filmul derivat din seria-cult Beverly Hills 90210

Meghan Markle, protagonista unor scene intime în filmul derivat din seria-cult Beverly Hills 90210

Beverly Hills 90210, filmat între 1990 și 2000 a avut atât de mare succes încât s-a făcut o continuare. Puțini știu însă că Meghan Markle a apărut în această continuare - și chiar într-o scenă foarte controversată. 

Serialul Beverly Hills 90210 -varianta originală, filmată între 1990 și 2000 - este disponibil chiar acum pentru toți abonații VOYO

90210 Beverly Hills: New Generation - 90210 Beverly Hills: Noua Generație  sau pur și simplu 90210 este un serial de televiziune american cu cinci sezoane și 114 episoade, derivat din serialul - cult Beverly Hills 90210.

Potrivit nypost, la doi ani după ce Meghan Markle a părăsit emisiunea „Deal or No Deal”, a avut o apariție în „Beverly Hills, 90210-Noua Generație”. Mai precis,  a fost filmată într-o mașină drept tănăra care se ridică dintr-o dată și dă de  înțeles că avea relații intime cu un bărbat. Personajul este Wendy, care pare că are relații intime cu Ethan, interpretat de Dustin Milligan, în timp ce cei doi stăteau în mașina lui. Scena face și azi înconjurul lumii, într-o mulțime de video-uri distribuite pe foarte multe platforme de socializare. 

Serialul Beverly Hills 90210 - varianta originală, filmată între 1990 și 2000, este disponibil chiar acum pentru toți abonații VOYO

Despre Beverly Hills 90210-


Beverly Hills 90210 este un serial american, creat de Darren Star și produs de Aaron Spelling, în care se urmărește povestea a doi frați adolescenți. Brenda și Brandon Walsh se mută în Beverly Hills, în unul dintre cele mai bogate cartiere din lume, iar primele zile la liceu vin și cu o mulțime de probleme pentru cei doi, pentru că nu au prieteni. Totul se schimbă atunci când își fac apariția în viața tinerilor Steve, Andrea, Kelly și Donna, cei alături de care vor forma o gașcă. 
 
Serialul arată viața adolescenților și experiențele prin care trec în dezvoltarea lor, viața de la liceu și, ulterior, de la facultate. Tinerii devin prieteni și dușmani, trec printr-o serie de crize existențiale, se îndrăgostesc, iar în tot acest parcurs ajung să trăiască o serie de situații personale: de la decepții și trădări, la iubiri pasionale sau alcoolism, sarcini și boli. 
 
Serialul Beverly Hills 90210 -varianta originală, filmată între 1990 și 2000 - este disponibil chiar acum pentru toți abonații VOYO

VOYO – Let’s VOYO!

FOTO: SHUTTERSTOCK

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni