• PRO TV
  • Un student din Iași a susținut licența de pe patul de spital, cu toate că avea tumoare pe creier

Un student din Iași a susținut licența de pe patul de spital, cu toate că avea tumoare pe creier

Un student din Iași a susținut licența de pe patul de spital, cu toate că avea tumoare pe creier

Un student din Iași a impresionat o țară întreagă, după ce și-a susținut licența de pe patul de spital! Tânărul în vârstă de 22 de ani absolvise cursurile Facultății de Inginerie Electrică, Energie și Informatică Aplicată și își dorea extrem de mult să își poată susține lucrarea de licență, cu toate că în ultima perioadă starea lui de sănătate se înrăutățise.

Totul a început în momentul în care tânărul în vârstă de 22 de ani s-a confruntat cu diverse simptome care i-au ridicat un semnal de alarmă, precum dureri în zona ochilor, dureri cervicale și greață în timpul somnului. Atunci când a văzut că starea sa de sănătate se înrăutățește, băiatul a mers la un control, iar acela a fost momentul în care a aflat că are o tumoare pe creier.

„S-au manifestat dureri în zona ochilor. Simțeam că se umflă ca cepele. După a înaintat durerea către zona cervicală. Aveam stări de greață în timpul somnului. Am aflat că sufăr de o tumoare pe creier. Vedeam tulbure înainte acum văd bine. M-am stresat foarte tare. Vă mulțumesc! Eroi de sacrificiu! Să nu renunțe niciodată la visele lor. Vă mulțumesc!”, a spus Carlo Felix Adam, student la Inginerie Electrică, Energie și Informatică Aplicată, potrivit VIVA!. 

Acesta, deși a fost internat de urgență în spital și programat pentru operație, a ținut cont în continuare de importanța finalizării studiilor. Astfel, el a lucrat din greu la materialul pe care l-a și prezentat în fața comisiei de profesori, sub supravegherea medicilor. Examenul a fost un real succes, iar tânărul din Iași a fost considerat de o țară întreagă un exemplu de determinare, curaj și perseverență.



Imediat după examen, tânărul a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe pentru îndepărtarea tumori. După câteva ore de muncă intensă, medicii au reușit să realizeze o rezecție totală a tumori, în timp ce au menținut integritatea vaselor importante din creier. Acum, studentul se află în afara oricărui pericol, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, pe pagina lor de Facebook. 

„În ciuda stresului pe care l-a resimțit, tânărul și-a susținut examenul de licență chiar de pe patul de spital, iar apoi a fost supus unei intervenții chirurgicale de succes, care i-a salvat viața ca prin miracol. Acum, tânărul numește medicii săi eroi și le mulțumește pentru salvarea sa”, a fost mesajul postat pe Facebook.  

Sursă foto: Shutterstock, 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni