• PRO TV
  • Roxana Nemeș, apariție rară alături de soțul ei pe rețelele de socializate: „În viața reală așa suntem!”

Roxana Nemeș, apariție rară alături de soțul ei pe rețelele de socializate: „În viața reală așa suntem!”

Roxana Nemeș, apariție rară alături de soțul ei pe rețelele de socializate: „În viața reală așa suntem!”

Roxana Nemeș se bucură de mare și soare la Cannes, acolo unde face parada costumelor de baie și a ținutelor super sexy. Artista și soțul ei, afaceristul Călin Hagima, au plecat în vacanță după ce au terminat cu mutatul în noua casă. 

Chiar dacă are în curte o piscină de vis și se poate răcori cât e ziua de lungă, Roxana nu renunță la vacanțele din afara țării.

Vedeta și-a etalat silueta fără cusur pe plajele din Cannes, acolo unde se relaxează alături de soțul ei și câțiva prieteni. 

Roxana și Călin Hagima sunt împreună de peste 10 ani, iar în septembrie 2021 s-au căsătorit civil. Artista postează rareori imagini cu soțul său pe rețelele de socializare. 

În vacanța de la Cannes a făcut însă o excepție și a postat un filmuleț în care dansează provocator și își sărută partenerul care o face fericită de mai bine de un deceniu. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

@roxananemes Rare posts with my husband. But in the real life, that’s who we are! ???? Hai sa va vad acum, cu comentarii. ???? #couple #love #fun #summer #vibes #viral @user4297799598393 ♬ Zemër - Soolking & Dhurata Dora

Roxana a purtat o rochie transparentă, cu un decolteu abisal, care i-a pus în valoare atuurile. 

„Postările cu soțul meu pe Instagram sunt rare, dar în viața reală așa suntem!”, a scris Roxana în dreptul filmulețului pe care l-a postat pe Instagram și pe TikTok. 

„Sunteți superbi!”, „Cuplul meu favorit!”, „Bravo ție, Roxana! Să vă iubiți mult și bine!”, „Felicitări! Sunteți frumoși împreună, iar la tine se vede bucuria când ești cu el”, „Pur și simplu minunați”, „Foarte mișto sunteți”, sunt doar câteva dintre mesajele postate internauți. 

Fotografii: Instagram @RoxanaNemes/ capturi TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni