• PRO TV
  • Mihai Bobonete, comentariu amuzant la postarea Mădălinei Ghenea: „Ați vindecat mulți bărbați”

Mihai Bobonete, comentariu amuzant la postarea Mădălinei Ghenea: „Ați vindecat mulți bărbați”

Mihai Bobonete, comentariu amuzant la postarea Mădălinei Ghenea: „Ați vindecat mulți bărbați”

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți din România, acesta făcându-se remarcat atât datorită show-urilor lui de stand-up, cât și grație aparițiilor TV. Acesta bucură telespectatorii atât prin rolul lui din serialul fenomen Las Fierbinți, cât și prin comentariile nostime de la Românii au Talent. 

Mihai Bobonete a obișnuit deja publicul cu modul său amuzant de abordare a situațiilor. Juratul de la Românii au Talent și-a dovedit din nou simțul umorului, de această dată în cadrul unei postări a Mădălinei Ghenea. Frumoasa româncă a postat pe Instagram mai multe imagini realizate în cadrul unui pictorial și a atras imediat atenția urmăritorilor ei. Printre multele comentarii de la postare se regăsește și cel a lui Mihai Bobonete:

„Sărut mâna! Aveți de grijă cu scaunele astea că eu am avut la fel și se deșurubează picioarele alea de metal și dacă scapă unul, scapă și alelalte de vă duceți dea berbeleacu. În rest, vă spun, gresia e Porcelanossa de calitate bună, nu alunecă la apă! Să vă dea Dumnezeu sănătate că ați vindecat mulți bărbați de cataractă cu pozele astea!?”, a transmis comediantul.

Comentariul acestuia a strâns imediat 230 de aprecieri, dar și multe răspunsuri în care fanii susțineau că le-a adus zâmbetul pe buze. 


Fotografia Mădălinei Ghenea a strâns într-o zi peste 85.000 de like-uri și 912 comentarii. Printre acestea, se numără și o remarcă a actualului ei iubit, Grigor Dimitrov:

„Dio Mio! Mamma Mia ?”, a scris Grigor Dimitrov în secțiunea de comentarii. 

Sursă foto: Mădălina Ghenea/Instagram, Mihai Bobonete/Facebook, Arhivă PRO TV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni