• PRO TV
  • Ramona Gabor, vedetă în Dubai! Ce face pentru bani sora mai mică a Monicăi Gabor

Ramona Gabor, vedetă în Dubai! Ce face pentru bani sora mai mică a Monicăi Gabor

Ramona Gabor, vedetă în Dubai! Ce face pentru bani sora mai mică a Monicăi Gabor

Sora mai mică a Monicăi Gabor duce o viață de lux în Dubai, acolo unde s-a stabilit în urmă cu aproape 13 ani. Vacanțele exotice în care merge și hainele de brand pe care le poartă i-a făcut pe urmăritorii acesteia să își pună tot felul de întrebări referitoare la meseria ei

Ramona Gabor s-a numărat printre cele mai râvnite modele de la noi din țară, însă viața din România nu a fost tocmai pe placul ei, așa că și-a încercat norocul în Emiratele Arabe. Tânăra de 34 de ani, originară din Bacău, nu numai că a reușit, ci a devenit și extrem de cunoscută, trăind în aceste momente viața de lux la care mulți doar visează. 

Și-a înființat un brand de parfumuri, pe care le distribuie în mai multe magazine din Orientul Mijlociu, dar vrea să se extindă și la nivel internațional.

„Viața în Dubai este foarte bună, prin urmare mi-am construit majoritatea vieții de adult acolo, un oraș care este foarte sigur. De curând mi-am deschis un business. Am o afacere cu parfumuri, e brandul meu.

Sunt distribuite în mai multe magazine din Orientul Mijlociu. Personal, îmi doresc foarte mult să se dezvolte acest brand la nivel internațional, deși pe online în Europa merge foarte bine”, a spus Ramona Gabor pentru wowbiz.ro.

Discretă de fel când vine vorba despre viața sa sentimentală, Ramona Gabor și-a făcut curaj totuși și a oferit câteva detalii pentru sursa menționată anterior.

„Îmi place să fiu discretă pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică. Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău”, a mărturisit Ramona Gabor.

Arhivă: Arhivă/Instagram

Vezi și: Irinel Columbeanu, spui tot sau îți ia gura foc?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni