• PRO TV
  • Decăderea lui Tori Spelling, răsfățata Hollywood-ului: de la lux și opulență la viața într-un motel ieftin cu 5 copii

Decăderea lui Tori Spelling, răsfățata Hollywood-ului: de la lux și opulență la viața într-un motel ieftin cu 5 copii

Decăderea lui Tori Spelling, răsfățata Hollywood-ului: de la lux și opulență la viața într-un motel ieftin cu 5 copii

Tori Spelling este în lumina reflectoarelor încă din copilărie. Tatăl ei, un celebru producător de la Hollywood, a ajutat-o să obțină roluri în filme încă de când era numai o fetiță, culminând cu rolul care a făcut-o celebră – Donna din Beverly Hills.

În adolescență, Tori Spellling a urmat o școală privată de elită, care costa 47.000 de dolari pe an, unde mergeau toți copiii vedetelor de la Hollywood.

Însă, în ciuda unui start grozav în viață și în carieră, provenind dintr-o familie bogată și respectată, Tori a pierdut totul. De la luxul cu care era obișnuită, actrița trebuie să se obișnuiască cu un stil de viață mult mai modest: paparazzii au surprins-o locuind cu cei cinci copii ai săi într-un motel ieftin, după despărțirea de soțul ei, Dean McDermott.

Un contrast uriaș față de casa ei din adolescență.  Părinții ei locuiau într-un conac de 155 de milioane de dolari, a doua cea mai mare casă de la Hollywood. Reședința  ocupa o suprafață de 55.000 de metri pătrați și avea 123 de camere, inclusiv 14 dormitoare, 27 de băi, un bowling, un muzeu, o sală de cadouri, una de bowling, un muzeu și alte minunații.

În urma despărțirii de cel de-al doilea soț, Tori Spelling și-a luat copiii, s-a mutat la un motel ieftin și nu mai raspunde la telefoane. Prietenii ei sunt extrem de îngrijorați, iar fostul soț e supărat că vedeta cara copiii prin moteluri, în loc să stea liniștiți la casa lor.

În ultimii ani, Tori Spelling a avut grave probleme financiare, din cauza achizițiilor sale nesăbuite. S-a îngropat în datorii de sute de mii de doari, pe care nu le-a mai putut plati. Mai mult, din averea de 600 de milioane de dolari a tatălui ei, Tori a primit doar 800.000 după moartea acestuia.

O puteți vedea pe Tori Spelling în anii ei de glorie pe Voyo.ro, în Beverly Hills 902210.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni