• PRO TV
  • Nuntă secretă la Hollywood! Dolph Lundgren, bolnav de cancer, s-a însurat cu iubita cu aproape 40 de ani mai tânără

Nuntă secretă la Hollywood! Dolph Lundgren, bolnav de cancer, s-a însurat cu iubita cu aproape 40 de ani mai tânără

Nuntă secretă la Hollywood! Dolph Lundgren, bolnav de cancer, s-a însurat cu iubita cu aproape 40 de ani mai tânără

Dolph Lundgren a spus „Da!" într-un cadru de vis, chiar pe continentul european. Starul de la Hollywood s-a căsătorit în mare secret cu logodnica sa, Emma Krokdal, iar ceremonia restrânsă a avut loc în urmă cu câteva zile în insula Mykonos din Grecia. 

„Am ales să ne sărbătorim dragostea căsătorindu-ne la vila noastră din Mykonos, alături de familie și de câțiva prieteni apropiați. (...) Am simțit că în sfârșit era momentul potrivit pentru a sărbători dragostea, viața și fericirea - în țara zeilor", a declarat Dolph Lundgren în exclusivitate pentru People.

Starul din Rocky a mărturisit că a amânat nunta de mai multe ori din cauza restricțiilor Covid dar și din cauza tratamentelor dificile la care a fost supus după ce a fost diagnosticat cu cancer. 

Într-un interviu oferit emisiunii „In Depth with Graham Besinger”, Dolph Lundgren a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare. Actorul care va împlini 66 de ani peste câteva luni a mărturisit că duce o luptă cu cancerul de 8 ani

Dolph a povestit că medicii i-au descoperit o tumoare la unul dintre rinichi în anul 2015. Suedezul a primit tratament, a făcut controale periodice și timp de cinci ani a fost bine. Cinci ani mai târziu a descoperit însă alte tumori. 

„Dacă mergeam cu celălalt tratament, mai aveam de trăit trei-patru luni. Nu mi-a venit să cred că o asemenea diferență putea fi făcută în trei luni, tumorile se micșorau cu 20-30%. În 2022 am așteptat să văd cum lucrează aceste medicamente și, în cele din urmă, s-au micșorat cu 90%. Acum sunt în proces de scoatere a țesutului cicatrizat al acestor tumori. Sper că atunci nu va mai exista nicio activitate canceroasă și că medicația va rezolva totul", a povestit starul filmelor de acțiune. Actorul a subliniat că a început să aprecieze viața mai mult de când se confruntă cu aceste probleme grave de sănătate.

Actorul a spus că doctorii i-au mai dat cel mult trei ani de trăit: „L-am întrebat: Cât timp crezi că mi-a mai rămas? Cred că a spus doi sau trei ani, dar mi-am dat seama din vocea lui că probabil credea că e mai puțin".

„Apreciezi fiecare zi în care pot fi cu oamenii pe care îi iubesc", a continuat el. "Apreciezi, știi, faptul că ai fost suficient de norocos să fii în viață și apreciezi fiecare moment pe care-l trăiești", a conchis actorul. 

Despre Emma, actorul a declarat că i-a fost alături în toată acestă perioadă grea. Cei doi s-au cunoscut în vara lui 2019, la sala de fitness unde tânăra lucra ca antrenor personal. 

Starul a mărturisit că la acea vreme nu era pregătit să intre într-o relație, însă s-a îndrăgostit pe loc când a văzut-o pe Emma. Dolph a fost căsătorit de două ori și are are două fete: Ida (27 de ani) și Greta (21 de ani).

Cele două fiice i-au fost alături tatălui la ceremonie și au postat mai multe imagini pe contul de Instagram. Actorul a purtat o cămașă albă de in și pantaloni crem. Într-un video postat de Ida Lundgren, actorul apare cu verigheta pe deget și ține un toast pentru inviții de la nuntă. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)



Dolph și noua sa soție au fost recent surprinși recent de paparazzi, în timp ce se relexau pe o barcă în Mykonos alături de mai mulți prieteni. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni