• PRO TV
  • „Băieți, ați rupt zoom-ul?” Mădălina Ghenea, explozie de like-uri după ce a pozat într-un body transparent

„Băieți, ați rupt zoom-ul?” Mădălina Ghenea, explozie de like-uri după ce a pozat într-un body transparent

„Băieți, ați rupt zoom-ul?” Mădălina Ghenea, explozie de like-uri după ce a pozat într-un body transparent

Mădălina Ghenea nu încetează să ne surprindă cu ipostaze provocatoare în lenjerie intimă sau în costum de baie. Modelul și actrița, în vârstă de 35 de ani, a postat câteva imagini de la o ședință foto, care au stârnit imaginația fanilor ei de pe rețelele sociale. Recordul de like-uri i-a fost asigurat. 

Cunoscută pentru apariția în „House of Gucci”, românca seducătoare a cunoscut un succes nebun în lumea modei. Grație frumuseții și determinării sale, Mădălina Ghenea a ajuns să se numere printre cele mai apreciate modele din lume. Acum pozează pentru branduri celebre și se poate bucura de un trai luxos. 

Actrița are 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram, iar mulți dintre aceștia sunt atenți la fiecare postare. Recent, o serie de imagini, în care Mădălina apare într-un body transparent, au stârnit curiozitatea admiratorilor. Postarea actriței a adunat aproape 80.000 de like-uri.   (VEZI GALERIA FOTO DE MAI SUS!) 


„Băieți, ați rupt zoom-ul?”; „Nu doar băieții”, „Mammma mia”, Și eu am dat zoom, recunosc! Într-adevăr, este o femeie foarte frumoasă”, „Omg, cu siguranță ești cea mai frumoasă femeie din lume”, „Am rămas fără cuvinte”, sunt doar câteva dintre mesajele urmăritorilor ei de pe Instagram. 


Sursă foto: Getty Images, Instagram/ Mădălina Ghenea
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni