• PRO TV
  • Iasmina Hill, party într-un club din Timișoara alături de soțul ei, milionarul care administrează Statuia Libertății

Iasmina Hill, party într-un club din Timișoara alături de soțul ei, milionarul care administrează Statuia Libertății

Iasmina Hill, party într-un club din Timișoara alături de soțul ei, milionarul care administrează Statuia Libertății

Iasmina Hill a petrecut de curând câteva săptămâni la Timișoara, orașul în care s-a născut. Românca este stabilită la New York, acolo unde locuiește alături de soțul ei, milionarul Bradford Aaron Hill, care are în administrare Statuia Libertăţii. Cuplul a  aniversat recent 9 ani de relație. 

Românca a onorat o invitație la nunta unor prieteni și a profitat de ocazie pentru a petrece mai mult timp în Timișoara alături de soțul ei și cei doi băieți. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iasmina Hill (@iasminahill)

Înainte de pleca din România, Iasmina și-a dus soțul într-un club din Timișoara. Tânăra a purtat o ținută îndrăzneață, cu decupaje extrem de sexy. 

Iasmina a postat câteva imagini din club și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 12.000 de urmăritori. 

„Clar a fost una dintre cele mai tari nopți. Trebuie să repetăm asta cât mai repede posibil”, a scris Iasmina pe contul de socializare. După vizita din România, Iasmina a plecat cu familia în vacanță la Ibiza. 

Acolo, a trecut de la rochii sexy la costume de baie. Nevasta lui Bradford Aaron Hill și-a etalat silueta făsă cusur într-un costum de baie, în două piese. Deși are la activ două nașteri, românca arată impecabil. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Iasmina Hill a devenit celebră în 2018, când s-a căsătorit cu milionarul Bradford Aaron Hill, care are în administrare Statuia Libertăţii. Românca a ajuns la New York în 2014 și a lucrat la compania deținută chiar de cel care avea ulterior să-i devină soț. Diferența de vârstă nu a reprezentat vreun impediment pentru timișoreancă, iar anul acesta, în vară, au aniversat 9 ani de relație. Iasmina i-a dăruit lui Bradford doi băieți superbi: pe Michael James (4 ani) și David Milan (2 ani. 

Iasmina a dat detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de bărbatul care este cu 34 de ani mai mare decât ea în mai multe emisiuni TV. 

Tânăra a dezvăluit că duce o viață normală și că uneori mai există și certuri în familie. Cea care le strică liniștea soților Hill ar fi nimeni alta decât fosta soție a milionarului. 

“Nu e totul așa cum pare! Adică avem și noi momentele noastre, certuri, probleme. De vină e trecutul lui, care vine mereu peste noi. Asta e!”, spunea timișoreanca în urmă cu doi ani în emisiunea La Măruță, făcând referire la fosta nevastă a americanului. 

“Nu-i convine că fostul ei soț e cu una așa tânără. I-a zis multe. (…) M-a târât și prin tribunal. Am fost adusă la procesul de divorț”, a mai spus Iasmina, care este a patra nevastă a milionarului. 

Fotografii: Instagram Iasmina Hill


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni