• PRO TV
  • Alexandra Stan a aprins din nou imaginația fanilor. Cântăreața a apărut într-un costum de baie minuscul: "O zeiță "

Alexandra Stan a aprins din nou imaginația fanilor. Cântăreața a apărut într-un costum de baie minuscul: "O zeiță "

Alexandra Stan a aprins din nou imaginația fanilor. Cântăreața a apărut într-un costum de baie minuscul: "O zeiță "

Alexandra Stan este fără doar și poate una dintre cele mai frumoase cântărețe din România și este conștientă de asta, motiv pentru care nu ezita să-și pună corpul în evidență în cele mai îndrăznețe ținute. Acesta a fost și cazul cele mai recente apariții, când vedeta a apărut într-un costum de baie minuscul, care a aprins imaginația fanilor.

Alexandra Stan profită de zilele toride de vară pentru a sta la plajă și nicăieri nu este mai bine decât la Constanța, locul unde a copilărit. Astfel, cântăreața a dat o fuga până acasă și și-a bucurat fanii cu o nouă sesiune foto în costum de baie, care le-a tăiat respirația.

 Nu este un secret că Alexandra Stan adoră articolele vestimentare îndrăznețe, iar costumul de baie ales nu este o excepție. Aceasta a optat pentru un costum de baie negru, minuscul, care abia i-a acoperit bustul și i-a permis să se bronzeze fără prea multe urme. Totuși, pentru că slipul era cam deocheat, Alexandra a ales să se pozeze cu un prosop în jurul taliei, etalându-și doar abdomenul tonifiat și bustul.

Cum era de așteptat, fotografiile de pe plajă au fost un succes pentru fani, care nu au ezitat să o complienteze în secțiunea de comentarii.

"Superbă", "Zeița soarelui", "Ce sexy", "O bombă, ca de obicei".

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni