• PRO TV
  • Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de despărțire?! Cu ce probleme se confruntă ducii de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de despărțire?! Cu ce probleme se confruntă ducii de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de despărțire?! Cu ce probleme se confruntă ducii de Sussex

S-au luptat pentru căsnicia lor, dar pare că nu a fost de ajuns. Tot mai multe zvonuri au început să circule în spațiul public despre posibila despărțire dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex ar fi luat o pauză, după ce neînțelegerile și-au făcut loc în mariajul lor. Totul ar fi pornit de la eșecurile financiare din ultima perioadă.

Harry nu se mai regăsește în lumea lui Meghan Markle

Mariajul ducilor de Sussex este pus la grea încercare. Potrivit RadarOnline, Harry și Meghan „își iau o perioadă de pauză” pentru a se vindeca și a-și reface legătura. 
„Încearcă să-și dea seama ce i-a lovit. Harry nu se potrivește în lumea de prost gust a lui Meghan din Tinseltown”, a declarat o sursă pentru publicație, adăugând că el speră să se „regăsească pe sine”. 
Pe de altă parte, un apropiat al cuplului asigură Page Six că orice speculație privind o despărțire nu este adevărată.
„Nu este adevărat, este literalmente inventat”, explică persoana din interior. 
Sursa a adăugat că ducii de Sussex, care s-au mutat în Montecito, California, în martie 2020, după ce s-au retras ca membri seniori ai familiei regale, sunt „sub o presiune financiară enormă pentru a-și finanța stilul de viață somptuos din California, inclusiv conacul lor de 14 milioane de dolari și costurile uriașe de securitate.”  
„Acest stres, împreună cu problemele lor emoționale, a făcut probabil ca viața lor să fie un iad”, a continuat sursa. „Își iau timp separat pe continente diferite, sperăm că îi va ajuta să găsească tot ceea ce au nevoie pentru a merge mai departe.” 

Prințul Harry nu mai locuiește în vila din Montecito 

Un informator anonim a declarat pentru Deuxmoi că cei doi „și-au vândut conacul din Montecito” și că Harry „locuiește în alt loc”. Autoproclamații „curatori ai culturii pop” din spatele site-ului de bârfe despre celebrități au răspuns: „Nu sunt sigur dacă casa a fost vândută, dar am auzit acum câteva săptămâni că stătea în altă parte acolo.” 

Sursă foto: Gettyimages

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni