• PRO TV
  • Andreea Marin, mândră de fiica ei. Ana Violeta a fost premiată în SUA: "Ce minunată această experiență"

Andreea Marin, mândră de fiica ei. Ana Violeta a fost premiată în SUA: "Ce minunată această experiență"

Andreea Marin, mândră de fiica ei. Ana Violeta a fost premiată în SUA: "Ce minunată această experiență"

Ana Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. este o tânără exemplară. Inteligentă și descurcăreață, adolescenta reușește să își facă mereu părinții mândri prin proiectele în care se implică. Recent, aceasta a participat la un eveniment în America, unde a fost și premiată.

Andreea Marin și fiica ei, Ana Violeta, se află în San Diego, America, unde îmbină utilul cu plăcutul. Cele doua se bucură de vremea superbă și plajele din San Diego, însă participă și la evenimente pentru dezvoltarea adolescentei, care plănuiește să studieze în SUA.

Active pe rețelele sociale, atât Andreea Marin, cât și fiica sa, au publicat fotografii din vacanța lor, ținându-i pe fani la curent cu locațiile pe care le-au vizitat. În San Diego au explorat plaja, străzile pline de clădiri impunătoare și au vizitat grădina zoologică, iar în Los Angeles au vizitat celebrul Walk of Fame.

În San Diego, Violeta a participat și la un summit dedicat tinerilor, Tony Robbins Global Youth Leadership Summit 2003, unde a fost și premiată cu o diplomă pentru rolul său de ambasador. 

Reușita fetei a fost motiv de mândrie pentru Andreea Marin, care și-a exprimat entuziasmul pe rețelele sociale: "Ce minunată această experiența, acest summit de Leadership pentru tineri din întreaga lume, strălucită!"

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni