• PRO TV
  • Daniel Balaciu a primit un nou verdict din partea judecătorilor. Bărbatul va rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile

Daniel Balaciu a primit un nou verdict din partea judecătorilor. Bărbatul va rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile

Daniel Balaciu a primit un nou verdict din partea judecătorilor. Bărbatul va rămâne în închisoare pentru încă 30 de zile

Daniel Balaciu, agresorul Danei Roba, se află în continuare în închisoare, cu toate că a cerut judecătorilor să primească o pedeapsă mai blândă. Iată ce au hotărât oamenii legii!

Daniel Balaciu este bărbatul care în urmă cu o lună a bătut-o cu bestialitate pe partenera lui de viață, aplicându-i 8 lovituri de ciocan atât în cap, cât și pe corp. Dana Roba a ajuns într-o stare extrem de gravă la spital, a fost operată pe creier timp de 9 ore, apoi a petrecut alte 24 de zile sub supravegherea medicilor. În aceste momente, vedeta se află în afara oricărui pericol, însă se luptă în continuare cu semnele violenței. 

La scurt timp după ce și-a atacat soția, Daniel Balaciu a sunat la 112 și s-a predat autorităților. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând ca la scurt timp procurorii să ia decizia de a-i prelungi sentința cu alte 30 de zile. Bărbatul a contestat decizia magistraților, cerând să primească o pedeapsă mai blândă, precum arestul la domiciliu. Cererea lui a fost respinsă, iar procurorii au decis că bărbatul va mai petrece alte 30 de zile în spatele gratiilor:

”Soluția pe scurt: În baza art. 236 al.1 C.p.p., raportat la art. 234 C.p.p. şi cu aplicarea art. 223 al. 2 C.p.p., admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Prelungeşte starea de arest a inculpatului B.D.R., fără antecedente penale, cercetat în prezenta cauza pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al. 1 rap. la art. 199 al. 1 rap. la art. 188 al. 1 C.p., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 06 iulie 2023, până la data de 04 august 2023, inclusiv. În baza art.242 al.2 C.p.p., respinge cererea inculpatului, formulată prin apărător, privind înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură preventivă mai blândă. În baza art. 275 al. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu contestație 48 ore de la comunicare”, se arăta atunci pe Portalul Instanțelor de Judecată.

În urma contestației, Daniel Balaciu va fi nevoit să achite 400 de lei pentru cheltuielile de judecată, cu toate că cererea i-a fost respinsă:

”Soluția pe scurt: În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală raportat la art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Balaciu Daniel Remus, împotriva încheierii penale nr. 163/DL din data de 03.07.2023 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, în dosarul nr. 2775/30/2023. Menţine încheierea atacată. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă în favoarea Statului contestatorul-inculpat Balaciu Daniel Remus, la plata sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în soluţionarea prezentei contestaţii. Definitivă”, se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Sursă foto: Daniel Balaciu/Instagram, Dana Roba/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni