• PRO TV
  • Cum arată la 50 de ani Brian Austin Green, actorul care îi dă viață lui David Silver în Beverly Hills 90210

Cum arată la 50 de ani Brian Austin Green, actorul care îi dă viață lui David Silver în Beverly Hills 90210

Cum arată la 50 de ani Brian Austin Green, actorul care îi dă viață lui David Silver în Beverly Hills 90210

În serialul Beverly Hills 90210, David Silver, deși e un tânăr cu suflet mare, reușește să intre în tot felul de situații complicate și e de multe ori rebelul grupului.

Vezi cum s-a transformat actorul de-a lungul anilor, în Galeria Foto 
 
În viața reală, Brian Austin Green a fost considerat de multe ori de presă la fel de rebel, mai ales în perioada în care era căsătorit cu Meghan Fox și imediat după despărțirea de aceasta. 
 
Brian Augustin Green și Meghan Fox au fost împreună timp de 10 ani și sunt părinții a trei copii. Brian mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară și recent a devenit tată a cincea oară, alături de Sharna Burgess.
 
Actorul are în prezent 50 de ani și, cu toate că arată schimbat față de apariție din serialul care l-a consacrat, a păstrat același aer tineresc, hâtru și ingenios. 

Vezi cum s-a transformat actorul de-a lungul anilor, în Galeria Foto 

Despre Beverly Hills 90210


Beverly Hills 90210 este un serial american, creat de Darren Star și produs de Aaron Spelling, în care se urmărește povestea a doi frați adolescenți. Brenda și Brandon Walsh se mută în Beverly Hills, în unul dintre cele mai bogate cartiere din lume, iar primele zile la liceu vin și cu o mulțime de probleme pentru cei doi, pentru că nu au prieteni. Totul se schimbă atunci când își fac apariția în viața tinerilor Steve, Andrea, Kelly și Donna, cei alături de care vor forma o gașcă. 
 
Serialul arată viața adolescenților și experiențele prin care trec în dezvoltarea lor, viața de la liceu și, ulterior, de la facultate. Tinerii devin prieteni și dușmani, trec printr-o serie de crize existențiale, se îndrăgostesc, iar în tot acest parcurs ajung să trăiască o serie de situații personale: de la decepții și trădări, la iubiri pasionale sau alcoolism, sarcini și boli. 
 
Serialul Beverly Hills 90210 este disponibil chiar acum pentru toți abonații VOYO. 

VOYO – Let’s VOYO!

Vezi și video:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni