• PRO TV
  • Narcisa Guță, așa cum nu ai văzut-o până acum! Fosta soție a manelistului s-a schimbat radical și are o siluetă de invidiat

Narcisa Guță, așa cum nu ai văzut-o până acum! Fosta soție a manelistului s-a schimbat radical și are o siluetă de invidiat

Narcisa Guță, așa cum nu ai văzut-o până acum! Fosta soție a manelistului s-a schimbat radical și are o siluetă de invidiat

Era prezentă la toate emisiunile de scandal și făcea show când nu își putea controla ieșirile nervoase. Îți mai aduci aminte de Narcisa Guță? Fosta soție a manelistului s-a îndepărtat de luminile reflectoarelor și acum este de nerecunoscut!

Narcisa Guță s-a numărat printre vedetele de top din platourile emisiunilor de scandal de la noi din țară. Fosta soție a „Regelui Manelelor” a șocat pe toată lumea cu ieșirile sale nervoase, dar și cu detaliile intime din culisele relației cu artistul, informații pe care le dezvăluia fără nicio reținere.

Acum, lucrurile s-au liniștit în viața vedetei. Nu mai apare așa des la televizor și s-a schimbat radical din mai multe puncte de vedere. 

Din relația focoasei șatene cu Nicolae Guță a rezultat un băiat, Alberto, care nu a apărut atât de des în luminile reflectoarelor precum părinții săi. De curând, tânărul a publicat pe contul său de TikTok un clip video în care apare alături de mama sa, Narcisa Balaban, fostă Guță. Nici cei mai fideli fani ai săi nu o mai recunosc acum, asta pentru că și-a schimbat aproape complet înfățișarea! A slăbit semnificativ și poartă ținute mai sexy ca niciodată. (Vezi în galeria de mai sus cum arată acum Narcisa Guță).

Nicolae Guță, tată a 12 copii

Sinceră și foarte transparentă, așa cum i-a obișnuit pe toți în anii săi de glorie, Narcisa Balaban a vorbit și despre modul în care se comportă Nicolae Guță cu fiul lor, Alberto. Se pare că manelistul l-a ajutat o perioadă pe cel mic, dar după a uitat de existența lui.

„L-a ajutat o perioadă, dar după nu l-a mai cunoscut. Nu mă interesează acest om, cu cine este, cu cine va fi. Eu sunt nevoită să deschid subiectul pentru copilul meu. Este tatăl lui și mi se pare ceva corect. La mine a venit în vizită, a văzut copilul, era ok”, a povestit Narcisa Guță în cadrul unei emisiuni TV.

Sursă foto: Facebook

Vezi și: Nicolae Guta:"Narcisa are caderi de tensiune"


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni