• PRO TV
  • Matei Stratan iubește din nou! Fostul Mădălinei Ghenea a făcut o nouă cucerire. Cine este Iana Budeanu

Matei Stratan iubește din nou! Fostul Mădălinei Ghenea a făcut o nouă cucerire. Cine este Iana Budeanu

Matei Stratan iubește din nou! Fostul Mădălinei Ghenea a făcut o nouă cucerire. Cine este Iana Budeanu

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea iubește din nou. Matei Stratan a trecut peste despărțirea de celebrul model și a făcut o nouă cucerire. Cine este Iana Budeanu, tinerica care i-a luat mințile milionarului?

Cine este noua iubită a lui Matei Stratan

Fostul partener al Mădălinei Ghenea, bărbatul alături de care are și o fetiță, a fost văzut, după despărțirea de actriță, în prezența mai multor femei, dar acum și-ar fi găsit iubirea și este într-o relație oficială. Marei Stratan și noua sa iubită s-au afișat deja pe rețelele de socializare.
Cea care i-a luat mințile milionarului este Iana Budeanu, fiica unuia dintre cei mai bogați afaceriști. Tatăl ei ar avea o avere estimată undeva la 40 de milioane de euro. Acesta deține un mall, o televiziune, iar tânăra a făcut studiile în Elveția.
Matei Stratan ar avea gânduri serioase cu Iana și vizează să-și întemeieze o familie alături de ea.
„Matei și Iana se iubesc foarte mult. El a mai avut ieșiri, relații dar se pare că acum a sosit momentul pentru el. Empatizează foarte mult cu ideea de familie, pe 3 mai a împlinit 38 de ani și cu siguranță este timpul potrivit pentru întemeiere. Iana este o fată superbă, linistită, fără fițe. Este naturală, nu are operații estetice iar Matei apreciază foarte mult acest lucru la o femeie”, au spus pentru Click! persoane din jurul afaceristului.

De ce nu s-au căsătorit Mădălina Ghenea și tatăl fiicei ei

Mădălina Ghenea și Matei Stratan au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă nu pentru mult timp. Cei doi s-a despărțit la scurt timp după ce fiica lor a venit pe lume. Cei doi nu au dezvăluit niciodată motivul despărțirii, menținând discreția și astăzi.
La un moment dat, Mădălina Ghenea a declarat că niciun bărbat din viața ei nu ar fi meritat să ajungă în fața altarului alături de ea. Regretă atât de mult relațiile anterioare, mărturisind că mai bine ar rămâne singură decât cu respectivii oameni.
„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum.
Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții”, a mărturisit Mădălina Ghenea.

Sursă foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO 



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni