• PRO TV
  • Alexandra Stan a dezvăluit abia acum ce a făcut cu verigheta, după divorțul de Emanuel Necatu: Nu aș putea să...

Alexandra Stan a dezvăluit abia acum ce a făcut cu verigheta, după divorțul de Emanuel Necatu: Nu aș putea să...

Alexandra Stan a dezvăluit abia acum ce a făcut cu verigheta, după divorțul de Emanuel Necatu: Nu aș putea să...

Alexandra Stan a povestit abia acum, la doi ani de la divorț, ce a făcut cu verigheta, după ce ea și Emanuel Necatu și-au spus adio, la doar câteva luni după nuntă.

Alexandra Stan a dezvăluit abia acum ce s-a întâmplat cu verigheta, după divorțul de Emanuel Necatu

Artista a fost căsătorită timp de câteva luni cu Emanuel Necatu, mariajul lor nu a durat așa cum se așteptau, însă, ca simbol al iubirii dintre ei, Alexandra Stan a purtat și verigheta. Deși lucrurile nu au mers între ei și nu au reușit să întemeieze o familie, așa cu artista își dorea, totuși, vedeta a păstrat verigheta și a povestit, recent, ce s-a întâmplat cu ea.
Cântăreața a dezvăluit nu mai poartă inelul, însă l-a păstrat, căci face parte dintr-o etapă relevantă a vieții sale. 
„Nu, că oricum era mică, nu aveam ce să fac cu ea, nu era vreun diamant de nu știu câte carate. Nu aș putea să o port, oricum nu prea port eu bijuterii, port așa doar câteodată la evenimente. Nu port zilnic bijuterii. E pe undeva pe acolo, pe acasă”, a povestit Alexandra Stan pentru Playtech.

Care a fost motivul divorțului dintre Alexandra Stan și Emanuel Necatu

La un moment dat, Alexandra Stan a povestit că se simțea debusolată la momentul în care și-a cunoscut fostul soț și s-a grăbit să facă pasul cel mare, deși ar fi trebuit să aștepte să se cunoască mai bine.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine.  Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a povestit Alexandra Stan după divorț.

Sursă foto: Instagram Alexandra Stan

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni