• PRO TV
  • Elena Gheorghe, imagini de colecție alături de sora ei! Ce mesaj i-a transmis vedeta cu ocazia zilei de naștere

Elena Gheorghe, imagini de colecție alături de sora ei! Ce mesaj i-a transmis vedeta cu ocazia zilei de naștere

Elena Gheorghe, imagini de colecție alături de sora ei! Ce mesaj i-a transmis vedeta cu ocazia zilei de naștere

Elena Gheorghe este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite artiste din România. Puțini știu că vedeta are o soră la fel de frumoasă și talentată. Este vorba despre Ana Pârvulescu, care este creatoare de modă. 

Frumusețea se mostenește în familia Elenei Gheorghe! Cele două surori au părul lung și deschis la culoare, ochii verzi și zâmbete de reclamă. 

Sora Elenei și-a aniversat ziua de naștere, iar artista a profitat de ocazie și a postat mai multe imagini pe contul de Instagram. Între cele două surori este diferență doar de un an. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„La mulți ani, surioara mea! Te iubesc mult și îți doresc tot ce e mai frumos și mai bun! 2 săptămâni de acum încolo suntem de aceeași vârstă!”, a scris Elena în dreptul imaginilor care au adunat zeci de mii de like-uri. 

Internauții au reacționat instant și le-au făcut complimente celor două surori. Unii dintre ei au fost uimiți de asemănarea fizică dintre cele două.

„Gemene?”, a scris unul dintre fanii Elenei pe contul de socializare. 

„Frumoasă familie”, „Sunteți foarte frumoase amândouă! Să își trăiască sora”, „Sunteți superbe, sunteți minunate, sunteți mai mult decât deosebite!”, „Două femei uimitoare cu un zâmbet superb”, le-au transmis urmăritorii. 

Elena Gheorghe mai are un frate, pe nume Costin, de care e la fel de apropiată. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni