• PRO TV
  • Ghinioanele se țin lanț de Shakira! Artista a avut parte de un alt eșec în dragoste. Lewis Hamilton a înșelat-o

Ghinioanele se țin lanț de Shakira! Artista a avut parte de un alt eșec în dragoste. Lewis Hamilton a înșelat-o

Ghinioanele se țin lanț de Shakira! Artista a avut parte de un alt eșec în dragoste. Lewis Hamilton a înșelat-o

Eșecurile în dragoste se țin lanț de Shakira! Lewis Hamilton a înșelat-o pe artistă cu fiica unui celebru milionar, o tânără în vârstă de 20 de ani. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce pilotul britanic a sărutat-o pe cântăreață.

Shakira a fost înșelată de Lewis Hamilton cu o tânăra de 20 de ani 

Chiar dacă Shakira nu a făcut publică relația cu multiplul campion mondial de Formula 1, cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, fiind foarte apropiați.
Informațiile conform cărora cei doi s-ar fi sărutat pasional sau ar fi petrecut momente romantice pe o barcă au fost comentate pe primele pagini ale ziarelor din întreaga lume. De asemenea, declarațiile lor au stârnit și mai tare, ea spunea că „după ce a încercat un ”brunet” nu mai vrea niciun ”alb”, în timp ce, la un interviu public, Hamilton mărturisea că își dorește ”o iubită latină!”.

Lewis Hamilton s-a distrat cu Shakira în club, apoi a plecat pe iaht cu o tânără de 20 de ani și prietena ei. Vorbe în vânt, în condițiile în care Lewis Hamilton (38 ani) a și călcat strâmb! Englezul a profitat de pauza dintre etapele de Grand Prix de la Formula 1 pentru a merge câteva zile în vacanță, cu o altă femeie.

Hamilton a sărbătorit în stilul său clasarea pe locul al treilea weekend-ul trecut, la Marele Premiu din Formula 1 din Marea Britanie. Lewis Hamilton a fost văzut, inițial, în club, alături de Shakira, unde a stat până dimineața, după cum informează ziarele din Anglia.Apoi, pilotul a zburat la Ibiza, iar acolo a fost surprins pe iacht, împreună cu două tinere sexy. Una dintre ele, de care a fost mai apropiat, era Jenny Stray Spetalen, fiica de 20 de ani a omului de afaceri norvegian, milionarul Oystein Stray Spetalen, o fostă tenismenă, cu o clasare modestă în clasamentul fetelor.
Cealaltă era Eliza Gonzalez, cunoscută actriță mexicană, prietena ei. În tot acest timp, Shakira a rămas în Anglia să urmărească Grand Slam-ul de la Wimbledon, fiind văzută în tribune la semifinalele masculine.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni