• PRO TV
  • Jason Priestley, cel mai norocos bărbat din lume! Actorul din „Beverly Hills 90210” are o soție superbă

Jason Priestley, cel mai norocos bărbat din lume! Actorul din „Beverly Hills 90210” are o soție superbă

Jason Priestley, cel mai norocos bărbat din lume! Actorul din „Beverly Hills 90210” are o soție superbă

Au trecut mai bine de 20 de ani de la încheierea serialului Beverly Hills 90210, iar actorul Jason Priestley pară că este o altă persoană. Mulți s-au mirat de transformarea sa, dar mai șocant a fost momentul când au văzut ce soție superbă are! 

Jason Priestley a cunoscut succesul la nivel mondial prin anii 90, când a jucat rolul lui Brandon Walsh în celebra producție Beverly Hills 90210. Aventurile adolescenților din serial au fost urmărite cu mare interes de milioanele de fani, dar puțin sunt cei care știu cum mai arată acum personajele lor favorite.

După succesul răsunător din Beverly Hills 90210, Jason Priestley și-a continuat cariera în actorie, făcând parte din distribuțiile mai multor seriale și filme. Pe el îl știe toată lumea, dar puțini sunt cei care au văzut-o pe superba lui soție, Naomi Lowde, care i-a dăruit și doi copii, pe Dashiell Orson și pe Ava. (Vezi în galeria de mai sus cum arată soția actorului, Naomi Lowde)

Adolescentul cuminte, cu fața luminoasă, ochii mari și părul blond făcea senzație în serial, dar acum este pur și simplu de nerecunoscut. Jason are astăzi multe riduri și se pare că a căzut pradă viciilor. În urmă cu ceva timp, actorul a fost arestat pentru că a condus sub influența alcoolului.

Vezi serialul Beverly Hills 90210 pe VOYO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni