• PRO TV
  • Georgiana Lobonț a ales deja nașa copilului, la scurt timp după ce a anunțat că este însărcinară pentru a treia oară

Georgiana Lobonț a ales deja nașa copilului, la scurt timp după ce a anunțat că este însărcinară pentru a treia oară

Georgiana Lobonț a ales deja nașa copilului, la scurt timp după ce a anunțat că este însărcinară pentru a treia oară

La scurt timp după ce a anunțat că va deveni mamă pentru a treia oară, Georgiana Lobonț a dezvăluit și cine vor fi nașii de botez. Cea care îi va boteza bebelușul este o celebră artistă de la noi, cu care Georgiana are o frumoasă relație de prietenie.

Cine îi va boteza copilul Georgianei Lobonț?

Deși are doar câteva săptămâni de sarcină, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan deja au ales nașii copilului. Cei doi sunt în culmea fericirii că vor deveni părinți pentru a treia oară, astfel deja au început pregătirile pentru venirea pe lume a celui mic.
Cei care le vor boteza copilul sunt cu cuplu cunoscut în showbiz, proaspăt căsătoriți. Este vorba despre Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu, artista fiind cea care a făcut vestea cea mare publică.
Regina muzicii R&B a publicat câteva imaginii de la masa festivă pe care a avut-o cu viitorii fini, ba mai mult, a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, prin care s-a arătat bucuroasă că în curând va fi nașă de botez alături de proaspătul ei soț și, totodată, că de acum va avea o relație specială cu Georgiana Lobonț și cu soțul acesteia.
Alături de oameni dragi sufletului nostru, atât de curați sufletește... și de viitorul nostru finuț. Vă mulțumim dragii noștri ca ați ales să fim nașii îngerașului ce are să vină curând în familia noastră!”, este mesajul public de Cristina Spătar. (VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU NAȘII GEORGIANEI LOBONȚ)

Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară, cele două au fost felicitate, semn că oamenii se bucură pentru momentul frumos pe care cele două îl trăiesc.
„Felicitări! Sarcina ușoară Georgiana! Felicitări nașilor ❤️❤️❤️!/ Cristinica iti doresc tot binele din lume, felicitări pentru tot ce faci/ Felicitări pentru alegerea nașilor!!Poate în viitor să fie și invers! Doamne ajută!!”, sunt doar câteva dintre comentarii.

Sursă foto: Facebook Cristina Spătar/ Instagram Georgiana Lobonț

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni