• PRO TV
  • Andreea Marin și Ana Violeta au plecat în Statele Unite. Mesajul vedetei: „Un gând bun din San Diego”

Andreea Marin și Ana Violeta au plecat în Statele Unite. Mesajul vedetei: „Un gând bun din San Diego”

Andreea Marin și Ana Violeta au plecat în Statele Unite. Mesajul vedetei: „Un gând bun din San Diego”

Este sezonul vacanțelor, iar Andreea Marin a ales o destinație specială pentru a petrece timp de calitate alături de fiica ei adolescentă. Ana Violeta a zburat spre Statele Unite, acolo unde și-ar dori să studieze. Deocamdată, tânăra explorează zona Californiei, cu celebrele sale orașe Los Angeles și San Diego. 

Andreea Marin și fiica ei, Ana Violeta, au postat pe contul de socializare mai multe imagini din vacanța pe care o petrec în Statele Unite. Fosta prezentatoare TV a avut și un mesaj pentru urmăritorii ei : 

„Vară toridă în California, doar adierea ce vine dinspre ocean mai face călătoriile pe timp de zi mai ușoare, cu siguranță cea mai bună alegere pe care o poți face în acest anotimp sunt ținutele din in, îmi place textura, atingerea lor, nu întâmplator am ales pentru aceste zile două rochii confortabile, culori diferite, turqoise și camel, din același model pe care-l prefer din colecția nouă Sense, al cărei designer e Andreea Tincu. (...)Un gând bun din San Diego, o vară frumoasă oriunde v-ați afla!”

„Ești minunată! Vacanță frumoasă asemeni ție”, „Superbă ca de obicei! Vacanță plăcută!”„Ești minunată dragă Andreea și toate ținutele tale”, „Sunteți foarte frumoasă și elegantă”, sunt doar câteva dintre mesajele admiratorilor. 

La 15 ani, Violeta este deja la fel de înaltă ca mama ei. Fata are visuri mari, visează să studieze Dreptul în America, dar nu exclude și posibilitatea de a deveni actriță, la fel ca tatăl ei, Ștefan Bănică Jr. În vacanță, adolescenta a vizitat Hollywood Walk of Fame, dar și orașul San Diego. Mama și fiica au ales un hotel luxos din acest oraș, dotat cu teren de golf, centru spa, patru piscine încălzite, teren de tenis și restaurant cu trei stele Michelin.

Ce spune Andreea Marin despre fiica ei, Ana Violeta 



Recent, Ana Violeta a participat la Gala Atipic Beauty, alături de fratele ei, Radu Ștefan. A fost prima ei apariție publică, unde a ținut și un discurs. Andreea Marin nu odată a vorbit despre rezultatele frumoase pe care fiica ei le-a obținut la învățătură. Tânăra își dorește să studieze în străinătate
 
„Orice mamă își vede puiul frumos. (...) Și Violeta și Ștefănel seamănă foarte bine, sunt cu mult bun simț, contează foarte mult în lumea asta nebună în care trăim. Au fost ținuți departe, foarte rar au apărut în lumina reflectoarelor, mai mult accidental, acum înfloresc pe baza rezultatelor proprii”, a spus Andreea Marin în emisiunea Vorbește lumea
 
 


Sursă foto: Instagram/ Andreea Marin, Violeta Bănică 

Vezi și: Andreea Marin, mamă mândră la gala Atipic Beauty

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni