• PRO TV
  • Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare critică la spital după ce a fost strivit în timp ce fura dintr-un TIR aflat în deplasare 

Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare critică la spital după ce a fost strivit în timp ce fura dintr-un TIR aflat în deplasare 

Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare critică la spital după ce a fost strivit în timp ce fura dintr-un TIR aflat în deplasare 

Felix Velcu, vărul lui Tzancă Uraganu, se află în aceste momente în stare critică la spital după un accident rutier cumplit. 

Este informația momentului! Polițiștii din Ilfov au fost anunțați săptămâna trecută despre cazul unui bărbat care a ajuns în stare critică la spital după ce ar fi încercat să fure dintr-un TIR aflat în deplasare pe autostradă. Surse din poliție susțin că acesta este unul dintre verii primari ai celebrului artist Tzancă Uraganu, care s-ar fi dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, acolo unde a fost strivit de roțile mașinii în care se aflau complicii săi.

Aceștia ar fi oprit autoturismul și l-ar fi transportat direct la București, la Spitalul de Urgență Floreasca.

„La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 3:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către personalul medical al unui spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea spitalicească respectivă, au înregistrat un pacient, care se afla în stare critică și care ar fi fost victima unui accident rutier”, a transmis marți IPJ Ilfov.  

„Polițiștii ilfoveni au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și furt, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au mai spus reprezentanții IPJ Ilfov, pentru Știrile PROTV.

Miraj Tzunami, fratele celebrului manelist, a oferit primele declarații jurnaliștilor de la SpyNews, mărturisind că starea vărului său este una extrem de gravă. Bărbatul a fost supus unei intervenții pe creier, iar acum se află în comă.

„Nu este adevărat, Felix a fost operat pe creier, nu a murit, doamne ferește, este în comă. A avut un accident, eu așa știu, nu cunosc foarte multe detalii, dar știu că a avut un accident.

Suntem verișori primari, ne-am mai întâlnit așa când mai aveam timp, eu sunt și cu cântările, tot timpul plecat. Cei care spun că a murit vorbesc prostii!”, a spus Miraj Tzunami pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Arhivă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni