• PRO TV
  • Angelina Jolie, o… blondă răvăsitoare: arată fenomenal cu noul look! Cum au surprins-o paparazii

Angelina Jolie, o… blondă răvăsitoare: arată fenomenal cu noul look! Cum au surprins-o paparazii

Angelina Jolie, o… blondă răvăsitoare: arată fenomenal cu noul look! Cum au surprins-o paparazii

Angelina Jolie atrage privirile oriunde își face apariția: la 48 de ani, rămâne una dintre marile frumuseți de la Hollywood. Actrița se află momentan în New York, acolo unde lucrează la un nou proiect în domeniul modei.

Paparazzii au surprins-o pe străzile din New York și la ieșirea din hotelul sau,  fiind însoțită de fiul ei, Pax. Îmbrăcată elegant, dar comod, într-un pardesiu negru, combinat cu o pereche de balerini, accesorizata cu ochelari de soare, Angelina Jolie a fost imposibil de ignorat. De câteva luni a renunțat la părul șaten, iar acum arată superb în calitate de blondă.

Actrița lucrează intens pentru lansarea unui atelier de modă în Manhattan, unde vă sprijini designeri necunoscuți încă, ce lucrează cu materiale reciclabile.

„Sperăm să creăm o comunitate de creativitate și inspirație, indiferent de mediul socio-economic”, a scris Jolie pe site-ul Atelier Jolie.

Vă fi „un loc în care oamenii creativi vor colabora cu o familie de croitori calificați și diversificați”, precum și „un loc în care să se distreze”.

Angelina a pus la dispoziție designerilor un spațiu de 6600 de metri pătrați, unde chiria e de 60.000 de dolari pe lună.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni