• PRO TV
  • FOTO Lionel Messi, în șlapi la un supermarket din Miami! Ce a scris presa internațională despre superstarul argentinian

FOTO Lionel Messi, în șlapi la un supermarket din Miami! Ce a scris presa internațională despre superstarul argentinian

FOTO Lionel Messi, în șlapi la un supermarket din Miami! Ce a scris presa internațională despre superstarul argentinian

Celebrul Lionel Messi, în vârstă de 36 de ani, a fost surprins la cumpărturi într-un supermarket din Miami, iar ținuta pe care a purtat-o i-a uimit pe fani! Superstarul argentinian a dat impresia că nici măcar nu s-a uitat în oglindă înainte de a ieși din casă!

Lionel Messi a ajuns în Miami în urmă cu aproape o săptămână, timp în care a încercat să se obișnuiască cu viața din SUA, uimind cu modestia sa.

Recent, superstarul argentinian a fost văzut într-un supermarket din SUA în timp ce își făcea cumpărăturile alături de familia sa. Îmbrăcat foarte lejer, mai exact în pantaloni scurți, un tricou simplu și ... o pereche de șlapi, Lionel Messi a întors toate privirile și a acceptat chiar să facă poze cu fanii săi.

„Messi e exact ca noi: merge la cumpărături, la supermarket. Joi seara, au apărut imagini cu Messi la Publix, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarket-uri din Florida.

E un pic surprinzător că Messi a reușit să-și umple coșul de cumpărături înainte ca lumea să-l recunoască, la coadă, înainte să achite. Messi nu le-a refuzat celor prezenți dorința de a face o poză.

Copiii lui Leo alergau prin supermarket, în timp ce tatăl lor se poza cu cei care i-au cerut asta”, au notat jurnaliștii de la Marca.

Sursă foto: Profimedia/Arhivă Protv

Vezi și: Messi, cel mai bogat sportiv din lume!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni