• PRO TV
  • Ținutele spectaculoase purtate de membrii trupei Guns N' Roses. Legendara trupă a concertat seara trecută în București

Ținutele spectaculoase purtate de membrii trupei Guns N' Roses. Legendara trupă a concertat seara trecută în București

Ținutele spectaculoase purtate de membrii trupei Guns N' Roses. Legendara trupă a concertat seara trecută în București

Trupa Guns N' Roses a concertat pe Arena Națională din București, seara trecută. Fanii au revăzut pentru prima dată trupa reunită după 27 de ani. Cele mai spectaculoase ținute purtate de membrii trupei.

Trupa Guns N' Roses a susţinut, seara trecută, un concert incendiar pe Arena Națională din București. Mii de fani au cântat şi au dansat pe cele mai consacrate melodii rock. Turneul mondial de anul acesta îi aduce în faţa publicului în formula clasică pe cei trei membri ai trupei, după ce nu au mai cântat împreună din anul 1993. 

Solistul Guns N’ Roses, Axl Rose, a îmbrăcat un tricou cu steagul Ucrainei pe piesa „Civil war”, în concertul de la București. 

Cei trei membri a trupei sunt consacrați pentru ținutele inedite pe care le poartă la concerte. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI SUS CU CELE MAI CONSACRATE ȚINUTE ALE TRUPEI  GUNS N' ROSES)

Guns N' Roses este una dintre cele mai populare trupe de rock din lume și a fost inclusă, în 2012, pe lista Rock and Roll Hall of Fame. Turneul modial de anul acesta este cel mai amplu din istoria trupei americane. După show-ul de la Bucureşti, cei de la Guns N' Roses vor concerta în Budapesta, potrivit observatornews.ro.

Sursa foto: G
ettyimages/ Instagram Guns N' Roses/ Youtube

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni