• PRO TV
  • Mădălina Crețan, dezvăluiri incredibile despre nunta cu NOSFE: „Rochia mea de mireasă este un halat de plajă”

Mădălina Crețan, dezvăluiri incredibile despre nunta cu NOSFE: „Rochia mea de mireasă este un halat de plajă”

Mădălina Crețan, dezvăluiri incredibile despre nunta cu NOSFE: „Rochia mea de mireasă este un halat de plajă”

Mădălina Crețan, soția regretatului artist, a făcut o serie de noi dezvăluiri despre cea mai importantă zi din viața sa - nunta cu NOSFE. Cei doi au avut un eveniment atipic, iar motivul este unul surprinzător!

Amintirile sunt cele care i-au rămas Mădălinei Crețan după tragedia care a marcat o țară întreagă și nu se ferește să le împartă și cu fanii săi. 

În cadrul unui interviu recent, vedeta a vorbit despre nunta cu NOSFE, care se pare că nu a fost una complet tradițională. Cei doi și-au dorit ca evenimentul să fie în primul rând pe placul lor, așa că au renunțat la ținutele clasice și au îmbrăcat gecile de blugi.

Cât despre rochia de mireasă, Mădălina Crețan a dezvăluit că și-a ales, de fapt, un halat de plajă simplu, pe care l-a cumpărat la un preț redus.

„Uite, am să-ți spun un secret, cred că în premieră la tine. E posibil să mai fi scris pe blog despre chestia asta. Este foarte adevărat că ne-am dorit în primul rând să nu cheltuim sume fantasmagorice pe costumația noastră de nuntă, pentru că noi suntem și am fost foarte practici.

Asta nu înseamnă neapărat general valabil pentru toată lumea, aberant să cheltui mii de euro pentru o ținută pe care dup-aia o pui pe un umeraș, într-un loc, și moare acolo.

Și am vrut, cumva, să iasă altfel. Rochia mea de mireasă este, de fapt, un halat de plajă, foarte fancy, de la un magazin fancy, dar care a costat 1.000 de lei, nu mii de euro, sub care mi-am pus o salopetă albă, simplă, de la un magazin de haine pe care-l folosim cu toții aproape zilnic.

Și da, gecile de blugi pe deasupra, pe care ne-am dorit foarte tare să fie mesajul din piesa „Condimente”, a mărturisit Mădălina Crețan în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Sursă foto: Instagram/Arhivă
VEZI ȘI: Soția lui Nosfe, proiect în memoria sa

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni