• PRO TV
  • „Dacă te iubesc mai mult...” Ricky Martin, declarație de dragoste în online, la scurt timp după divorț

„Dacă te iubesc mai mult...” Ricky Martin, declarație de dragoste în online, la scurt timp după divorț

„Dacă te iubesc mai mult...” Ricky Martin, declarație de dragoste în online, la scurt timp după divorț

Ricky Martin și Jwan Yosef au decis să meargă pe drumuri diferite, după șase ani de mariaj. La scurt timp după pronunțarea divorțului, Ricky Martin a fost surprins în prezența unei blonde focoase. Spre surprinderea tuturor, cei doi și-a făcut declarații de dragoste în online, iar internauții au fost martori la romantismul lor. Cine este femeia în prezența căruia a fost surprins Ricky Martin, la scurt timp după divorțul de Jwan Yosef?

Cine este blonda alături de care a fost surprins Ricky Martin

Ricky Martin și Jwan Yosef au anunțat că divorțează după șase ani de mariaj. Cei doi au doi copii împreună, astfel au decis să rămână în relații bune de dragul gemenilor.Lucia și Renn au venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.
 
Recent, la scurt timp după ce a anunțat că a divorțat de soț, Ricky Martin a fost surprins în prezența unei blonde superbe. Cei doi s-au fotografiat pe canapea, în ipostaze incendiare. Artistul poartă pe el doar un prosop, în timp ce femeia are pe ea o rochie neagră, satinată, extrem de sexy.
Între cei doi a existat un schimb de replici romantice în online. Blondina a fost cea care a postat fotografiile cu Ricky, iar în descrierea lor și-a arătat dragostea față de artist:„Dacă te iubesc mai mult, explodez” 
 
Reacția lui Ricky nu a întârziat să apară, artistul i-a răspuns în aceeași notă romantică: ”Și eu pentru tine! Dintr-o mie de vieți”.
Blondina nu este nimeni alta decât buna prietenă a lui Ricky și a lui Jwan, modelul Esther Cañadas. Artistul și Esther au o relație de prietenie bine sudată, aceștia au fost surprinși de multe ori împreună. Cel mai probabil, cei doi au petrecut timp împreună ca între amici și au imortalizat momentul pentru a le arăta fanilor cât de mult țin unul la celălalt.

Sursă foto: Instagram/ Esther Cañadas/ Ricky Martin 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni