• PRO TV
  • Cu cine își petrece timpul George Burcea, după despărțirea de Viviana Sposub

Cu cine își petrece timpul George Burcea, după despărțirea de Viviana Sposub

Cu cine își petrece timpul George Burcea, după despărțirea de Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub au format unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din showbizul românesc. Timp de 3 ani, ei au arătat că sunt gata să treacă peste orice obstacol și să se bucure de o relație sănătoasă și înfloritoare. Deși aveau planuri mari împreună, aceștia s-au despărțit recent, anunțul fiind făcut chiar de vedetă, pe contul ei de Instagram. 

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut în urmă cu 3 ani, pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma”. Deși actorul trecea printr-o perioadă dificilă din cauza divorțului de Andreea Bălan, șatena a rămas alături de el și l-a susținut indiferent de situație. Cu toate acestea, la scurt timp după ce s-au întors din America, vedeta a făcut un anunț care a uimit întreaga ei comunitate: cei doi au pus punct relației de iubire. 

Imediat după ce Viviana Sposub a postat pe Instagram mesajul în care anunța despărțirea, George Burcea a făcut o serie de postări din vacanță. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINILE) Se pare că bărbatul a decis să își petreacă timpul alături de fiicele lui, într-o excursie departe de agitația din Capitală.

George Burcea s-a abținut de la orice declarație cu privire la acest subiect, până în acest moment. 

Sursă foto: George Burcea/Instagram, Viviana Sposub/Instagram

VEZI ȘI VIDEO



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni