• PRO TV
  • Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru soțul ei. Marian Corcheș își sărbătorește ziua de naștere

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru soțul ei. Marian Corcheș își sărbătorește ziua de naștere

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru soțul ei. Marian Corcheș își sărbătorește ziua de naștere

Carmen de la Sălciua i-a pregătit o surpriză de zile mari soțului ei, cu ocazia zilei lui de naștere. Artista a pregătit totul în detaliu. Cum și-a surprins cântăreața partenerul de viață?

Carmen de la Sălciua, mesaj emoționant pentru soțul ei

Carmen de la Sălciua s-a pregătit intens pentru ziua de naștere a soțului ei.Încă de la miezul nopții, artista a avut grijă să își răsfețe partenerul de viață cu tort, șampanie, cu un mesaj special postat în mediul online, dar și cu o mulțime de alte surprize care mai de care mai romantice.
 
Totodată, pentru a celebra cum se cuvine această zi, cei doi au plecat într-o locație de vis, nu departe de casă, dar care să îi ajute să se deconecteze de la agitația cotidiană și să se poată bucura unul de celălalt.
 
„Ce înseamnă o căsnicie fericită? Să găsești acel om care sa îți iubească până și imperfecțiunile! Pentru tine îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu... Îți ofer un munte de iubire și respect! Nu se găsesc mesaje și cuvinte să poată reproduce sentimentul! Acest sentiment unic de plinătate sufletească! Lângă tine... La mulți ani, omul meu bun și frumos! ❤️”, a scris cântăreața la postarea pe care a făcut-o pe Instagram.
 
Marian Corcheș i-a răspuns imediat soției sale, cu același romantism care le caracterizează relația. 
 
„Îți mulțumesc din sufletul meu ăsta mic, dar pentru tine foarte mare. Tu ești unica mea familie lângă care îmi voi petrece toată viața mea! Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a unit destinele! Te iubesc!❤️❤️❤️”, i-a răspuns Marian Corcheș.

Sursa foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni