• PRO TV
  • ”Am trăit să o văd și pe asta” Theo Rose se laudă cu noile sale forme, după naștere

”Am trăit să o văd și pe asta” Theo Rose se laudă cu noile sale forme, după naștere

”Am trăit să o văd și pe asta” Theo Rose se laudă cu noile sale forme, după naștere

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu o lună. Pe toată perioada sarcinii, corpul vedetei a suferit modificări semnificative, dacă pentru alte femei aceste modificări ale trupului ar fi provocat bătăi de cap, ei bine, pentru artista noastră au fost de bun augur, căci își dorea foarte tare să pună câteva kilograme în plus.

Theo Rose se laudă cu bustul proeminent

Theo Rose este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, tânăra se bucură de un real succes, muzica ei ține primele topuri, fiind una dintre cele mai ascultate artiste din România. Vestea că a devenit mamă pentru prima dată a luat pe toată lumea prin surprindere, nimeni nu se aștepta că tânăra artistă să devină mamă atât de repede. 
 
Artista este în culmea fericirii de când micuțul Sasha a venit pe lume, zilele acestea au sărbătorit prima luna de viața a micuțului și au făcut o escapadă la mare. Theo Rose le-a arătat fanilor cum arată trupul ei după naștere, ba mai mult, s-a lăudat cu bustul proeminent pe care îl are. Cu regret, vedeta le-a spus urmăritorilor de pe Instagram că știe că această minune nu va dura prea mult și în curând va reveni la formele pe care le avea înainte de sarcină. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM A APĂRUT THEO ROSE LA PLAJĂ)

„Nu că știu că nu ține mult”,
a spus Theo Rose pe story, într-un video.
 
Frumoasa actriță din serialul „Clanul” traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Theo nu și-a reluat activitate profesională, căci vrea să petreacă cât mai mult timp cu Sasha și să-și intre cât mai bine în rolul de mamă.

Sursa foto: Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni